dijous, 13 de setembre del 2012

Amistós Sucro Fs - Dominicos Levante


SUCRO CULLERA CAU DERROTAT DAVANT EL LEVANTE-DOMINICOS (1-7)

El Sucro Cullera va caure derrotat davant el Levante-Dominicos de 2ª Divisió en un bon partit amistós que no va pareixer tal per la intensitat que van posar els dos equips. Els nostres, malgrat lo abultat del marcador, van estar a l’altura del partit.  

El Levante-Dominicos va eixir des del principi a imposar el seu joc i amb una forta pressió dalt, dominava l’encontre. El Sucro Cullera es defensava amb ordre i criteri, ben parapetat darrere i amb Moisés evitant les ocasiones visitants, i buscant, encara que tímidament, en alguna contra sorprendre a un dominador Levante. La millor ocasió dels locals es va produir prop de l'equador de la primera part, on el Sucro va poder avançar-se en el marcador en un mà a mà que Ernesto no va poder culminar. Quasi immediatament després, el Llevant-Dominicos no fallava i Kiko desviava un servei lateral, avançant el seu equip i posant el 0-1 en el marcador, resultat amb el qual s'arribaria al descans.
En la represa, el panorama va canviar significativament. El Sucro va fer un pas avant i va eixir més descarat, desplegant un joc més atrevit i ofensiu. Els visitants no van refugir el cos a cos, la qual cosa va motivar que les ocasions es succeïren en ambdues porteries, entrant el partit en una fase molt atractiva per al públic. Una ocasió fallada pels locals era aprofitada, després d'una perfecta contra, de nou per Kiko per a posar el 0-2 en el marcador. El Sucro Cullera no s'acovardia i, en una gran jugada,  Fermin retallava distàncies, omplint d'alegria a l’aficció. Però ràpidament els visitants demostraven el seu potencial i tornaven a marcar, aquesta vegada Márquez, posant l'1-3 en el marcador i acabant amb les breus esperances locals d'igualar el resultat. En l'última fase de l’encontre, el Sucro va pagar l'esforç realitzat durant tot el partit i el Levante-Dominicos va traure el millor de si mateix. El partit es va trencar i els gols van anar caent del costat visitant, alguns d'ells de molt bella factura, fins a deixar el marcador en un tal volta excesiu 1-7.

En resum, gran encontre el que van oferir tots dos equips davant un públic entregat, que en bon nombre es va donar cita ahir al Pavelló Cobert de Cullera, i en el qual es va poder gaudir durant diverses fases de la trobada, d'un gran futbol sala. Finalment, des d'ací, desitgem felicitar i agrair a tota l'expedició granota per la seua actitud i senyoriu tant dins com fora de la pista.

FITXA TÈCNICA
Alineacions:
Sucro Cullera: Moises, Héctor, Fermin, Juanmi, y Alan. También jugaron Quique, Màximo, Carlos, Jorge, Dani, Raul, Ernesto, Pendi,i Jose David.
Levante-Dominicos: Juanito, David Gaspar, Anás, Marquez, Kiko. También jugaron Edo, Jordi, Luciano, Javi, Ximo, Pedrito, Moi i Marcelo
Gols:
0-1       Minut 11: Kiko
0-2       Minut 26: Kiko.
1-2   Minut 27: Fermin.
1-3   Minut 28: Márquez
1-4   Minut 33: David Gaspar.
1-5   Minut 37: Márquez.
1-6   Minut 38: Moi
1-7   Minut 39: David Gaspar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada