dilluns, 10 de setembre del 2012

Empats del Sucro sènior i del Sucro Femení a casa

EL SUCRO FEMENÍ I EL SÉNIOR EMPATEN AL PAVELLÓ ELS SEUS PARTITS

El Dissabte 8 de setembre es disputaven al Pavelló Cobert de Cullera dos partits amistosos per part dels dos equips Sénior del Sucro Cullera Futbol Sala: l’equip Femení i el Masculí. Els dos acabaren amb el mateix resultat (2-2) i ací vos deixem la crònica dels dos.

Sucro Cullera F.S.-2 Union Alcoyana-La Salle-2

El primer equip del Sucro ha empatat al Pavelló en el tercer partit de pretemporada davant un rival molt complicat que ha fet suar de valent als nostres. En la primera part els nostres aconseguien avançar-se al marcador gràcies a un gol de Jose David, en aprofitar-se d’una bona acció defensiva dels nostres produïda al pressionar l’eixida del baló del rival. En la segona, els visitants s’han refés i han capgirat el marcador (1-2), però al remat, l’acumulació de faltes dels visitants provocava que els nostres aconseguiren l’empat gràcies al gol d’Héctor, de doble penalty.
Ara toca rebre al Levante-Dominicos de 2ª Divisió el dimecres que ve, 12 de setembre, tal i com vam informar oportunament en anterior notícia.

Sucro Cullera F.S.-2 Favara F.S.-2

L’equip Femení del Sucro ha empatat també a dos en un partit prou intens per ser el segon encontre de pretemporada. Les nostres s’han avançat al marcador gràcies a un fort tir d’Anael de fora de l’àrea. Poc després, era Vero qui anotava el 2-0 al marcador, però el Favara aconseguia reduir distàncies abans del descans i deixava el partit molt obert de cara a la segona part. En la segona, les nostres han intentat marcar i matar el partit però el Favara ha estat més encertat i aconseguia marcar, deixant l’empat a dos al marcador, resultat que ja no es mouria.
Ara, cal continuar preparant-se per tal d’estar apunt per al pròxim arranc de lliga, en data i calendari encara per confirmar oficialment.