divendres, 28 de setembre del 2012

CF Cullera Femení . Valencia Club de Futbol


RESUM DEL C.F. CULLERA FEMENÍ – VALENCIA C.F. FEMENÍ


Adversari molt difícil el passat 22 de Setembre a l´Aeria, pero davant el qual les nostres xiques van firmar una primera part molt sòlida, argumentada en l´intensitat en el mig del camp de Cris, Isa i Mireia, els apunts de qualitat de Marta, i tot combinat en la seguretat defensiva i un treball òptim de tot l´equip.

En la reanudació el reforç de línies de les capitalines sumat al cansament de les locals provocaren una diferència a favor de les primeres que en el tram últim de l´encontre es va traduïr en varios gols del València que van desnivellar un partit (1-4) que per joc degué tindre un resultat molt més apretat.

Bones sensacions en l´últim amistós del femení per afrontar la seua segona temporada. federada que enguany transcorrerà en el grup tercer de la Segona Regional Valenciana, integrada per equips de la zona de Valencia Sud, Ribera i Safor, amb equips d´important potencial com el Real de Gandia o el Manises, pero on també es troben altres més asequibles com el Sollana o el Alaquàs i Walter.

L´equip femení del Cullera està format per una vintena de jugadores la majoria de les quals ja té experiència en el futbol femení encara que altres han començat més recientment. Tot i que es té que confirmar per part de diverses interessades la seua incorporació, les jugadores ja federades pera a la present temporada en el Cullera femení son :

ALI, NOE, CARLA, MARTA, YASSMINA, JUDIT, LOURDES, ANNA, SARI, NADIA, ISA, TANIA,                                                                  CRIS, RAQUEL, SARA,  MIREIA, SELENA, KLAUDIJA I KORNELIJA, CONDUÏDES PER ADAN
I PAU.,AMB QUIQUE I MARÍA DE FISIOS.

El primer partit de lliga es disputarà el proper dia 29 de Setembre a partir de les 15:30 hores al Camp Aeria davant el Real de Gandia..Entrada gratuïta per a que aficionats i aficionades al futbol no es perguen enguany els partits d´aquestes fenomenals esportistes.


JUNTA DIRECTIVA DEL CLUB DE FUTBOL CULLERA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada