diumenge, 9 de setembre del 2012

Les xiques del CF Cullera.


PERSPECTIVES DE FUTUR


El C.F Cullera Femení després de superar algunes de les dificultats que comporta mantindre un equip de futbol femení en una ciutat menuda, va esquivant els entrebancs i continua la seua segona singladura com a equip federat.
 En la temporada 2011-12 (foto), la primera d´existència d´este equip, el grup ha anat consolidant-se poc a poc tot i que molta gent començava de zero, sent ajudada per gent més experimentada en el món del futbol femení.
S’ha disputat una lliga en la que s’han aconseguit resultats dispars però que, a la llarga, han deixat un bon sabor de boca. La classifició al final de la temporada dóna bona fe d’això, ja que, quedaren molt a prop en punts dels equips de la part mitjana de la taula.
Abans de les vacances d’estiu es va participar en el torneig de futbol-sala de Favara on, tot i que no és el seu esport, van fer un bon paper arribant a quarts i en el de F-7 de Sollana, on aconseguiren la Copa com a 3es classificades, darrere de equips amb més nivell.
Els entrenaments es reanudaren a principis d’Agost ja que durant la pretemporada havia de disputar-se un intens partit en la inauguració del COTIF front a l’equip local, l’Alcúdia. Va ser una experiència inoblidable retrasmesa en directe per Ribera TV, on és va poder assistir a un gran aconteiximent futbolístic reconegut a nivell mundial.
En l´aspecte del grup, l’equip continúa amb la base de la temporada anterior i compta amb algunes baixes suplides amb noves incorporacions de jugadores locals i de poblacions properes que reforçaran l´equip per tractar de fer-lo més competitiu, tot i que la principal prioritat es que les xiques s´ho pasen fenomenal i disfruten fent esport.
La pretemporada continua de la mà de Pau i Adan amb Ricardo Hernández com a delegat i Quique i Maria de fisios. Les xiques, amb fenomenal ambient de grup, seguixen preparant-se durant aquest mes de Setembre, tenen prevists disputar diversos partits amistosos davant equips com l´Olleria el proper 22 de Setembre o el Sollana el proper 29 de Setembre a la espera del començament de la lliga, prevista per a Octubre.
Ja hi han 21 jugadores apuntades, pero ens agradarïa comptar amb algunes xiques més per conformar uns entrenaments més especialitzats. Des d’ací fem una crida per a que totes aquelles xiquetes majors de 10 anys i xiques interesades en el futbol i en general en fer esport i passar-ho bé s’animen a participar en este equip sense importar el nivell ni la edat.
Si vols possar-te en contacte amb nosaltres ho pots fer al correu cfcullerafemení@hotmail.com; a la nostra página de facebook https://www.facebook.com/CFCulleraFemeni o al telèfon 654116218 (Secretaría). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada