dimarts, 4 de setembre del 2012

Carrera 7k Cullera-Port. Crònica


LES COMISSIONS FALLERES, MOLT MÉS QUE FESTA “7k Cullera Port”
El passat diumenge 2 de Setembre es va dur a terme a Cullera la Primera Edició de la 7k Cullera Port, una cursa popular a peu, de una distancia de 7.000 metres, promoguda per la Associació Cultural de la Falla del Port.
Una cursa diferent, amb un trajecte mixte, que es va desenvolupar pel marge del Riu, per la vora de la mar i finalment pel centre urbá passant pel Pont de la Bega, Urbanització Bulevar del Xúquer i finalitzant en la Avinguda del Port.
Aquesta nova iniciativa va ser rebuda per 267 participants, un total de 48 clubs esportius, tan de Cullera com d’altres municipis (entre altres el Club Atletisme Cullera, Safor-Cafemax C.A., C.A. Canguro, C.A. Isabel II, Carnicas Serrano C.A.…etc), i va contar amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports, Policia Local i Protecció Civil, als qui aprofitem per donar-los les gràcies.
Així mateix, no hagués sigut possible la realització d’aquest esdeveniment sense el recolzament de tots els comerços patrocinadors com ara Bar Mi copa, Limpiezas Manuel Lopez Baños, Grup Xiringuitos Oasis, Pub Pixel, Suministros SUMIVAL, Bar Jamonico’s, Asador Palacios, Construcciones Samuel Gil, Restaurant El Rincón del Faro…etc.
El balanç de la prova va ser molt positiu per a la comissió de la Falla del Port, que va rebre a corredors de totes les edats, categories i nivells. Un total de 8 categories per edats (Infantil, Cadet, Juvenil, Junior – Promesa, Senior i Veterà A, B i C) i dues categories per sexes, Masculí i Femení.
Es van donar cita aproximadament 100 corredors local, corredors de poblacions veïnes com ara Sueca, Xeraco, Tavernes, Gandia o Algemesí i fins i tot corredors de altres Comunitats Autónomes.
Com no, hem de destacar la presència dels corredors locals Agustin Sieres i Raquel Almiñana, que no sols van donar el seu suport a una nova prova d’atletisme al poble, sinó que (com no podia ser d’altra forma) van aconseguir la primera posició en la classificació general, categoria masculina i femenina, amb un temps de 25:06 min. i 31:24 min. respectivament.   
La Comissió de la Falla del Port va contar amb la inestimable ajuda de Jose Llinares, que va cronometrar la totalitat de la prova, oferint als participants els resultats en molt poc espai de temps en la mateixa meta.
La organització de la cursa va ser possible també gràcies als 40 voluntaris (fallers, col·laboradors o simpatitzants de la Falla del Port) que sense experiència en esdeveniments esportius però amb moltes ganes e il·lusió van fer possible que el passat diumenge les comissions falleres no sols foren enclau de festa i diversió sinó també de altre tipus de actes, igualment apreciats per la gent del nostre poble.  
Resum de la classificació general:
CATEGORIA ABSOLUTA MASCULINA
1.      Agustin Sieres Gomez
2.      Rafa Vidal Caldes
3.      Cesar Arturo O’Valle
CATEGORIA ABSOLUTA FEMENINA
1.      Raquel Almiñana Fuertes
2.      Olivia Peiró Sabater
3.      Maribel Garcia Cubas
MILLORS CLUBS ESPORTIUS
1.      Los Mosqueteros
2.      Club Atletisme Cullera
3.      Escola de Futbol Cullera
MILLORS CORREDORS LOCAL
Categoria Masculina: Agustín Sieres
Categoria Femenina: Raquel Almiñana
Poden consultar-se els resultats i una amplia galeria fotogràfica de la 7K Cullera Port al Blog de la falla www.fallaportcullera.blogspot.com.es. , així com a les xarces socials.
FINS LA PRÒXIMA!
Eixida de la prova dels 7k Cullera-Port

Els tres primers classificats masculins

Primers classificats locals. Tinet i Raquel

les tres primeres classificades femenines

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada