dissabte, 8 de setembre del 2012

La Junta Local Fallera amenaça amb suspendre les activ. esportives




JLFC - DELEGACIÓ D'ESPORTS
LES FALLES PODRIEN SUSPENDRE TOTES LES ACTIVITATS ESPORTIVES
En la reunió dels delegats d’esports de les comissios falleres celebrada el passat dimarts 4 de setembre, els responsables d’aquesta delegació de la JLFC explicaren els inconvenients surgits per a la celebració dels diversos campionats que s’organitzen, davant els problemes presupostaris que té l’entitat al no haver percebit encara la totalitat de la subvenció municipal corresponent a l’exercici anterior.
Moltes d’aquestes activitats estan programades per a este mes de setembre i el d’octubre. D’entrada és inevitable l’ajornament d’algun Campionat degut a que a hores d’ara no es pot asumir el seu cost; mentres que altres en menys cost, si podrien celebrar-se, encara que no s’assegura que puguen atorgar-se trofeus ni banderins per als guanyadors.
Davant aquesta situació, alguns dels representants de les comissions llançaren la proposta de suspendre tots els campionats d’enguany, en entendre que no tenim cap garantia per poder fer front als seus costos.
La decisió final es pendrà en la reunió que es celebrarà el dimarts 18 de setembre, després de plantejar i estudiar la situació a les comissions falleres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada