diumenge, 2 de març del 2014

El CF Cullera perd 2 a 0 en la visita que ha fet al camp de la Llometa on s'ha enfrontat al Muro CF

Massa vegades he pensat al llarg d ela temporada que els arbitratges amb els que s'esta trobant enguany el CF Cullera no son positius per a l'equip de David Gutierrez i hui s'ha confirmat en la visita dels cullerencs al camp de la Llometa on s'han enfrontat al Muro CF.

Els cullerencs estaben fent un partit molt seriós al llarg de tota la primera meitat, dominant el baló, el joc i tenint les ocassions. Un joc en el que el CF Cullera ha comptat amb alguna ocassió per a avaçar-se en el marcador, però no ha hagut sort, arribant-se al descans amb empat a 0 gols.
Ja en la represa, no ha hagut ocassió per a que el CF Cullera seguira amb eixe domini ja que el col·legiat d el'encontre s'ha vestot d'or expulsant de forma molt rigurosa a Alex al minut 1 d ela represa. A partir d'ahi els locals han incrementat la seua possessió, comptant amb algunes clares oportunitats d'avançar-se en el marcador. Però el CF Cullera no es rendia i ho ha intentat de totes totes. Al minut 60 ocassió desperdiciada d'edu López, i a rengló seguit els locals s'han avançat en el marcador. El CF Cullera ha seguit intentant traure algo positiu, pero en el 83, els locals han materialitzat el segon gol que ja ha estat defenitiu.
Mal ressultat el d'esta vesprada per al CF Cullera, però ha de servir per a creure encara més en les opcions que es tenen de lliutar per l'ascens.