diumenge, 30 de març del 2014

Impressionant empat a 3 gols el que ha aconseguit el CF Cullera a Torrevella remuntant 3 gols en els darrers 6 minuts

Simplement espectacular l'encontre que s'ha pogut viure hui en el Vicente Garcia de Torrevella esta vesprada. Ha començat el CF Cullera el partit dominant i amb fins i tot, tres ocasions clares, pero al minut 15 dos penalts en contra i una expulsió fiquem als de David Gutierrez amb un parcial de 2-0 i un jugador menys.
Ja en la segona part mint 75 quant més estava arriesgant els cullerencs, en una contra els locals fan el 3-0... I veus aci que arriba la reacció cullerenca. L'equip no baixa el cap i, conscient d eles seues possibilitats, segueix apretant de valent l'àrea local i al min 84 Ruben Primo s'inventa un gol d'antologia. Açó fa que els cullerencs creguen encara més en les seues forces, i en la jugada següent, minut 86 gol d'Ernest Sanjuan acurtava encara un poc més les distàncies que semblaven insuperables. El CF Cullera creia en la remuntada , i al minut 90 golas magistral de falta Edu Lopez ... increíbleeee!!  Al final del temps reglamentari...FC Torrevieja 3-3 CF Cullera. Un encontre que de ben segur no oblidaran els qui s'han donat cita en un camp con el Vicente Garcia, complicat de veres, però on els cullerencs han cregut en ells mateixa i han acoseguit un punt que els ha de donar ales i molta confiança en ells mateix. Enhorabona per eixa puntet.