diumenge, 9 de març del 2014

RESULTATS I CRONIQUES DE L'ESCOLA DEL SUCRO FS CULLERA

PREBENJAMÍ
Jesús Maria 2 – Sucro 1
Partit molt nivellat i amb gran intensitat pels dos equips. Comença marcant el local i en la jugada seguent marcava el Sucro el empat. Les ocasions caien pels dos costats i sols la gran actuació dels porters va evitar un marcador més ampli. El Sucro no aprofitava un penal i els locals en les acaballes del partit feien el 2 – 1 i ja no hi hague temps per a més. Bon partit dels menudets de l’escola i resultat injust.
BENJAMÍ A
Olleria 3 – Sucro 7
Els visitants venien de perdre davant el líder i comensaren un poc despistats la qual provoca un gol local, però seguidament Victor possava l’empat. Després tornaria a ser l’Olleria qui marcaria el 2-1 que poc li va durar perqué en l’entrada d’Ausies al camp va ser clau per als de la Ribera Baixa que conseguía 3 gols seguits i al descans el resultat era ja de 2 – 4. En la segona mitat el Sucro millora molt en atac, conseguint marcar tres gols més i ja en les acaballes del partit Olleria feia el 3-7 definitiu.
BENJAMÍ B
Sucro 6 – CEU San Pablo 5
Els visitants comensaren més espavilats i als 5 minuts ja duien dos gols en el marcador, però el Sucro tornava en sí i empatava el partit rapidament. A punt de acabar-se la primera part CEU San Pablo faria el 2-3. En la segona part s’han viscut moments de molta intensitat en el camp, els de Moncada arribaven fins al 2-5 que el Sucro va tindre que remuntar, així va ser i en l’ultim minut de partit amb una jugada per banda Joan feia el 6 – 5 final.
ALEVÍ
Santa Ana A 8 – Sucro 1
Golejada no merescuda pel rival, ja que el Sucro no juga tan mal com així ho reflexa el marcador. Cal destacar l’actuació del porter rival, ja que va desbaratar moltes ocasions clares del Sucro i lamentar les condicions de la pista.
INFANTIL
Sucro 2 – Dominicos Levante 1
Partit de poder a poder, en el que s’enfrontaven el Sucro FS i el Llevant Dominicos líder de la categoría. Tot comença amb dos gols locals que es possaven en cosa de 10 minuts amb un 2-0 al marcador. El Dominicos marcava el 2-1 poc abans del descans. Acabarien els gols ací, però no la intensitat del partit. El Sucro feia una segona part molt treballada defensivament i va tindre la possibilitat fer el tercer gol quan Dominicos es queda amb un jugador menys. El partit acaba amb el 2-1 per als locals i primera derrota del Llevant, on ningú fins ara havia pogut guanyar-li. Cal destacar el gran partit de Fran baix els pals.
CADET
Valencia FS B 2 – Sucro 4
Partit clau per aferrar el primer lloc de la taula. El partit comença amb molta intensitat per part dels locals, però l’equip visitant va saber mantindre-ho i aprofitar per a possar el 0-1 en el marcador. Poc després Valencia FS remuntava el partit amb un 2-1. A partir d’ahí el Sucro possaria el peu en l’acelerador i els gols pujaren amb un parcial de 0-3 deixant el marcador final amb el 2-4 final. El pròxim partit serà el decisiu per a vore si els nostres cadets es fan amb la lliga.
FEMENÍ
Sucro 2 – Buñol A 0
Les nostres xiques han conseguit hui la quinta plaça al guanyar-li al Buñol. Ha segut un partit desastrós però s’ha pogut mantindre la portería a 0 gràcies a les intervencions de Marta. La primera mitat no se definien be les oportunitats i sols arribarien amb el 1-0 al marcador. En la segona mitat les xiques eixien dormint defensivament, però arribaría la tranquil.litat amb el segon gol de Alex. El més positiu han segut els 3 punts aconseguits i hi ha que seguir treballant, 1,2,3… Sucro!

PREBENJAMÍ
BENJAMÍ A
Els visitants venien de perdre davant el líder  i comensaren un poc despistats la qual provoca un gol local, però seguidament Victor possava l’empat. Després tornaria a ser l’Olleria qui marcaria el 2-1 que poc li va durar perqué en l’entrada d’Ausies al camp va ser clau per als de la Ribera Baixa que conseguía 3 gols seguits i al descans el resultat era ja de 2 – 4. En la segona mitat el Sucro millora molt en atac, conseguint marcar tres gols més i ja en les acaballes del partit Olleria feia el 3-7  definitiu.
BENJAMÍ B
ALEVÍ
INFANTIL
CADET
FEMENÍ
Les nostres xiques han conseguit hui la quinta plaça al guanyar-li al Buñol. Ha segut un partit desastrós  però s’ha pogut mantindre la portería a 0 gràcies a les intervencions de Marta. La primera mitat no se definien be les oportunitats i sols arribarien amb el 1-0 al marcador. En la segona mitat les xiques eixien dormint defensivament, però arribaría la tranquil.litat amb el segon gol de Alex. El més positiu han segut els 3 punts aconseguits i hi ha que seguir treballant, 1,2,3… Sucro!