dissabte, 22 de març del 2014

Important victòria del CF Cullera davant del Pinoso Cf per 4 a 1

Molt bon partit del CF Cullera davant del Pinoso CF esta vesprada en el Camp de futbol Aèria, on els dos equips han demostrat el per què de la seua classificació actual

Un Cf Cullera que des del principi volia llevar-se la tatxeta que la passada jornada li va clavar el Villareal CF C, i que des d'el primer moment han eixit a decidir.
Ja al minut 7, en una jugada potser, no massa brillant, Guillem s'encarregaba d'avançar als locals. Arrel d'eixe gol, els locals han buscat amb major insistència ampliar l'avantatge, davant un dèbil rival. Al minut 15, Castander s'encarregaba de prolongar una falta treta des de l'esquerra per Abel per pujar el segon gol en el marcador. Des d'aci, un total de 5 clares ocassions locals, que per unes o per altres no s'han pogut materialitzar. Amb el ressultat de 2 a 0 s'arribava al descans.
La segona meitat ha estat un més del mateix... Un equip que busca la promoció i un altre que està en els llocs de la cua. Romero al minut 60 ha marcat un golàs amb autovaselina inclosa, i els locals encara avançaven diferències al minut 67 amb el gol de la vesprada... Internada per l'esquerra d'Abel, amb centrada al punt de penalty i rematada de cap, en planxa, del millor jugador de l'encontre, Emilio Da Silva. 4 a 0... impressionant per a la parròquia local..
Els visitants, davant de la baixada de ritme dels locals han maquillat el ressultat al minut 77 amb gol d'Abraham. El més negatiu... la mala sort d'Oscar, esperem que no haja estat res la seua lessió.
Al final un clar i merescut 4 a 1 per al CF Cullera que haurà d'afrontar els dos pròxims enfrontaments fora de casa davant del Torrevella i el Ribaroja... Dos victòries serien fonamentals per a les aspiracions dels cullerencs. Ara si que és el tot per el tot, sense plantejaments defensius i anant a pels tres punts. És l'hora del CF Cullera.