Resultats dels equips del Sucro Cullera Futbol sala

CRONIQUES I RESULTATS DE L'ESCOLA DEL SUCRO FS CULLERA DEL 22 i 23 DE MARÇ
BENJAMÍ A
Sucro 5 – Esclavas B 3
Partit igualat des del primer minut. Els locals començaren amb el domini del partit pero sería Esclavas el que es possaria per davant. Reaccionà el Sucro per a possar-se amb el 2 – 1 abans del descans amb gols de Victor i Joan. La segona mitat el Sucro tingué moltes ocasions que no encertava, fins que Ausies feia el 3 – 1. Esclavas apretava l’acelerador i empataría el partit a falta de 10 minuts per a la fi. Però va apareixer el encert que minuts abans no havien tengut i Ausies i Joan feien el 5 – 3 definitiu.
INFANTIL
Pilar A 3 – Sucro 5
Partit igualat des del primer minut. El Sucro eixia amb poca intensitat pero a mesura que anaven passant els minuts s’anava creixent. Una victoria molt important ja que el resultat de 3 – 5 final dona seguretat als infantils que encarrilen este tram final de lliga amb esperances de mantindre la categoría. La setmana que ve jugaran a casa davant el Valencia FS on si o si es tenen que traure els 3 punts. Ànim xiquets!
CADET
Sucro 9 – Santa Ana A 1
Partit decisiu entre el primer i el segon classificat. El Sucro si guanyava era campio de lliga. El partit va ser un control absolut dels locals, que des del primer minut era el que duïa les rendes del partit. El resultat a la fi va ser de 9 – 1 i el títol aconseguit. Gran partit. Enhorabona campions!