dilluns, 31 de març del 2014

L'ALEVI A DEL MARISTES CULLERA SE PROCLAMA CAMPIÓ DEL PLAY OFF

L'equip de Nacher se classificà per a disputar la Final Autonómica contra el guanyador de la prèvia entre Aspe (campió alacantí) i l'Alcora (campió de castelló).
Amb molt de respete arrivaben els cullerencs a l'event, després de guanyar la lliga a falta de tres jornadas i estar les falles pel mig era evident que tant de temps sense competir de veritat podría ser un handicap. No obstant aixó, l'equip es va posar les piles durant la setmana per arribar de la millor forma possible.
Dissabte tocava les Semifinals, i el Pavelló de Favara (seu del Play Off) estaba ple de gom a gom, y els cuatre equips participants (AD Maristas A, AD Maristas C, Maristas Cullera A i FS Picassent A) es preparaven per a jugar els seus partits.
A la primera es va vore un grandios Maristes Valencia A que, despres de aguantar l'espenta Picassentí al primer temps (3-2), va sentenciar l'eliminatoria a la represa. Sols al últims minuts retallaría distancies el Picassent A aplegant a disposar inclús d'una jugada per a empatar un partit que va finalitzar amb 5-4 per als de la capital.
En la segona era el torn per als nostres, els Maristes Cullera s'enfrontaven al AD Maristas C, un equip de primer any pero amb una qualitat espectacular. L'equip de Nàcher va arrancar amb un gol molt matiner, però els rivals respondrien pronte, i tot i que els cullerencs aplegaren a posarse 4-1, un gol dels capitalins fregant el descans tornava a donar-los vida.
La clau va estar en l'inici de la segona part on dos gols d'estrategia mataven el partit (6-2). Tornarien a reviure els menuts de Maristes Valencia, pero sols per a que els Maristes de Cullera tancaren el partit definitivament amb dos nous gols que deixaben el 8-3 final.Ja diumenge, després d'una espectacular final de consolació entre Picassent A i Maristes C que va acabar 7-7 i on sols en els penalts es va poder decantar la balança cap al costat taronja, tocava el torn de la Gran Final en un pavelló replet fins a la bandera. Front a front dos equips ben treballats, amb moltes ganes i il·lusio.
Després d'uns primers minuts de molt de respecte, els cullerencs varen anar prenent el control del partit, aconseguint posar-se per davant (2-0) i desaprofitant un fum d'ocassions que esperaven no lamentar al final del partit. Res mes lluny de la realitat, en la repressa l'Aleví A de Maristes Cullera va seguir anulant el joc rival i ampliant el marcador fins a un espectacular 6-0 que donava mostra de la superioritat en el partit. Els últims minuts, el cansansi, les rotacions i la relaxacio feren que Maristes A traguera el orgull i retallara el marcador fins al 6-4 final que donaba el título de Campió a l'equip de La Ribera.
Destacar el exelent nivell de la competició, fou el Play Off mes vibrant dels últims temps a la Base Valenciana, i una vegada mes l'exelent covertura mediática realitzada per la Web WWW.SOLOFUTBOLSALA.COM