dilluns, 3 de març del 2014

L'ALEVI A DELS MARISTES CANTA L'ALIRÓ

Primera oportunitat per a guanyar la Lliga i ben aprofitada per l'equip de Nacher. Els cullerenc rebien al Santa Ana A, segon clasificat i l'únic equip al que no se había guanyat la primera volta (se va empatar 1-1).
La primera part va estar dominada per complet pels Maristes, pero la falta de punteria i l'encert del porter visitant deixaba un ajustat 2-0 al descans.
En la represa Santa Ana tragué tota la artilleria i amb un físic molt superior, conseguía remontar i posar en problemes a un conjunt local que veia com el 2-2 a falta de 10 minuts feia perillar l'aliró.
Temps mort de Nacher i la jugada que, aposteriori, marcá els esdeveniments. Espectacular arrancada de Escolá que era finalitzada al segon pal per un Pablo que entraba amb tot.
Jarra d'aigua freda per als de la capital del Túria que encara vorien perforada la porteria en altra ocasió.
Treballat 4-2 i el Maristes Cullera que se proclamà Campió de Lliga ha falta de dos jornades per al final.
Cal anar preparant un Play Off Provincial que se presenta apasionant i on estarán presents tots els equipos Campions.
A mes a mes, Joan, Escolá, Pablo i Gali van estar convocats diumenge per la Selecció Valenciana i lluitaran de valent per intentar ser uns dels 12 afortunats que disputarán el Campionat d'Espanya de la categoría del 12 al 15 d'Abril en El Ejido (Almeria).