dissabte, 8 de març del 2014

Empat a 0 gols en un encontre de promoció. CF Cullera 0 - Orihuela CF 0

Interessant partit el que s'ha pogut vore hui en el camp de futbol Aèria iu que enfrontava a dos equips en llocs de promoció, el CF Cullera i el Orihuela Cf. Molt de respecte el que s'han demostrat tots dos equips en un encontre en el que el joc s'ha disputat, de forma majoritaria en el mig del camp, amb continues anades i tornades de la pilota, però sense excessives ocassions per a cap dels dos equips.
Possiblement, el públic que s'ha donat cita en l'Aèria ha pogut gaudir d'un encontre típic d epromoció, amb dos equips molt expectants i que es sabien molt be el paper que habien de jugar.
possiblement el CF Cullera ha notat en excés les baixes, especialment la de Guillem, que hui juntament amb Da Silva haguera pogut fer molt de mal en l'àrea visitant.
En definiiva, empat a zero que als oriolans els va molt be per seguir en les posicions de promoció, i un empat que te un cert sabor agredolç per als cullerencs, i en especial per a la parròquia local que esperaba que els tres punts es quedaren a casa.
La setmana que ve visita el CF Cullera al Villareal C, un dels millors equips que ha passat enguany per l'Aèria. Els tres punts seran fonamentals per seguir en la part alta de la taula classificatòria.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada