dimarts, 8 d’abril del 2014

Cròniques i resultats dels diferents equips del Sucro Cullera Fs

PREBENJAMÍ
Sucro 4 – Picassent 5
Partit molt disputat amb moltes alternatives. Comença guanyant Picassent amb una jugada d’estrategia i seguidament el Sucro feia l’empat. Seguidament tornava Picassent a trencar l’encontre amb 2 – 1. Però tornaven a reaccionar els locals amb un empat abans del descans. El inici de la segona mitat va ser molt bo per als Cullerencs que jugaren els millors minuts arribant fins al 4 – 2. Picassent apareixia amb força en els ultims minuts i remuntava l’encontre amb un tir llunya que feia el 4 – 5 final.
BENJAMÍ A
Salle A 2 – Sucro 2
Partit molt disputat contra un dels equips mes golejadors de la categoría. El Sucro dominà des de l’inici l’encontre i creant moltes ocasions de gol. Marcava la Salle el primer i el Sucro reaccionava rapidament. La segona mitat va ser el mateix, on de nou la Salle feia el 2 – 1 i seguidament el Sucro possava les taules. Bon partit dels benjamins.
ALEVÍ
AE Valencia 4 – Sucro 2
Gran partit de l’aleví que no ha merescut aquest resultat. Molta mala sort en els gols encaixats que tres d’ells han segut de rebot. Els dos gols del Sucro els ha marcat Ismael.
INFANTIL
Arcadi 6 – Sucro 1
Final de lliga amb un mal sabor de boca per als infantils que res pogueren fer a la pista intratable de l’escola de Loreto. Els dos equips anaven per terra una i altra vegada en cada intent d’arrancada per a fer una jugada. Els locals amb jugades a baló parat i aprofitant els rebots, feien els gols que els donarien la victoria. Ara tocarà esperar els resultats dels equips que queden per jugar per a saber si l’any proper els nostres infantils seguixen a la 1ª Divisió.
CADET
Sucro 6 – Chiva 1
El partit va ser un tràmit, amb molt poca intensitat pels dos costats. Des del primer minut el Sucro dominà l’encontre i poc a poc anaven caiguent els gols. Marcador final de 6-1i tres punts més que arredonixen una gran temporada amb molts bons números.
FEMENÍ
Buñol A 0 – Sucro 3
Primer partit de copa de les nostres xiques. Partit iniciat amb molta intensitat però amb poques ocasions de les visitants. El primer gol el feia Silvia i el 0 – 2 Anael al termini de la primera part. En la segona part el Sucro es trobava còmode en la pista i errava moltes oportunitats. A les acaballes del partit Alex feia el 0 – 3 definitiu. Cal destacar el treball defensiu del equip i en especial de la nostra portera, una vegada més imbatuda.