diumenge, 6 d’abril del 2014

Últim partit de la temporada dels Maristes Cullera Fs Juvenil

Ahir el Maristas Cullera FS Juvenil ha jugat el seu últim partit de lliga, a La Petxina, contra Levante U.D. - Dominicos, amb un resultat de 3-3.
Un partit en el que l'arbit no ha pitat futbol sala i ha embrutat un encontre que prometia des d'un primer moment. En definitiva, una actuació arbitral deplorable. Per altra banda, l'equip ha jugat com ens té acostumats, donant el màxim de cadascú i lluitant fins al final. Amb aquest resultat, els juvenils estan primers a falta d'un partit de C.D. Maristas Valencia contra el Penyaroja F.S. , fora de termini del campionat.
Cal donar un fort aplaudiment a tot l'equip (jugadors i cos tècnic) per aquestes dues temporades que han fet, esforçant-se al màxim i creixent com a equip i cadascú com a jugador. També cal donar-los la enhorabona, ja que a l'any que ve, aquest equip ha ascendit i jugarà a la màxima categoria del futbol sala juvenil : La lliga NACIONAL JUVENIL.
Per últim, "No son campeones los que ganan un campeonato, sino aquellos que luchan hasta el final, se dejan la piel por el equipo en el campo y demuestran que juegan mejor al fútbol sala" José Venancio López (Seleccionador de la Selección Española de Fútbol Sala - Mundial 2012).
Sou uns campions !

1,2,3... MARISTAS !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada