dissabte, 12 d’abril del 2014

El CF Cullera per en el Luis Suñer per 2 a 1, però no contra l'Alzira sino contra l'Arbitratge

Mal ressultat el que ha aconseguit el CF Cullera en la seua visita esta vesprada al Luis Suñer d'Alzira, on els locals s'han imposat per 2 a 1 en un partit com a mínim estrany. La primera part ha estat repleta de dubtes per part dels dos equips, amb massa respecte i sobretot amb molt poques ocassions clares de gol. Al minut 36, en una desafortunada jugada de la defensa cullerenca, el davanter local Fabassou ha jugat cap enrerra on estaba molt ben col·locat Juanan qui ha materialitzat el primer gol local. Amb eixe resultat s'ha arribat al descans.
Només iniciar-se la represa, al minut 47 ha estat Gabri qui ha marcat en una jugada d'estratègia, avançant de nou als locals, qui posaven terra pel mig amb el 2 a 0.
A partir d'aci, David Gutierrez ha apostat clarament per endur-se l'encontre, realitzant uns canvis que li han donat resultats en quant al joc i en el marcador, ja que Guillem, qui havia entrat en la segona part per Carlos, acurtava disntancies al minut 60. Tot era possible. El cullera s'ha bolcat en l'àrea visitant, però el dolent arbitratge de Ruben López de los mozos ha impedint una nova gesta cullerenca. Els cullerencs han lluitat de valent, però no ha estat possible. Una derrota que deixa tocats als jugadors del CF Cullera i que els allunya, massa de la promoció.
Destacar dos coses. Per un costat el dolent arbitratge ( i ja en van uns quants) i per altra part els crits insultants i humillant d'un part de l'afició de l'Alzira, que en molts casos haurien de ser catalogats de punibles i de portar-los al jutjat. Una afició excissivament radical i molt maleducada, a l'igual que el comportament en els minuts finals dels jugadors de l'Alzira, marruleros i provocadors en excés. Una bona mostra ha estat que dels 10 minuts finlas, sols se'n han jugat 3.

Ara, Divendres Sant a partir de les 5 de la vesprada en l'Aèria, visita de la Nucia. A pels tres punts. encara és tot possible.