diumenge, 6 d’abril del 2014

El Cf Cullera empata a 1 en la visita que va fer a Ribaroja. Un empat que sap a molt poc

Mal resultat el que varen recollir els homens de David Gutierrez ahir en Ribaroja. Els cullerencs afrontaven una de les darreres 7 finals per al que resta de temporada i ho feien mentalitzats i amb moltes ganes. Ja en la primera meitat es va aconseguir un dels objectius marcats que no era altre que avançar-se en el marcador, esta vegada de nou gràcies a l'incombustible Edu Lopez. Pero les coses no varen estar tan especials com paregueren. Des del moment del gol, el CF Cullera es va mostrar més conservador, tot i que es varen crear moltes ocassions. Al descans, victòria parcial del CF Cullera per 0 a 1.
A la represa la mateixa tònica. Un Cullera que es mostrava satisfet en l'avantatge del marcador, i que va pecar molt, potser massa conservador, per a un equip que aspira a jugar la promoció, i que estem segurs que la jugarà amb la plantilla que te i la unió del vestuari.
Una vegada més, i ja ens han costat 13 punts en el que portem de temporada, els 10 minuts finals varen ser un malsomni per al Cullera, que va vore de nou com en el descompte els locals aconseguien un empat que ni ells mateix hagueren son¡mniat en la primera meitat. En definitiva... dos punts més que es deixen volar.
Val a dir que de nou els àrbitres estan fent-li mal a un CF Cullera que ho dona tot i que sempre és el que ix més perjudicat. Una vegada més he de mirar que hi ha una ma negra que no vol permetre que un equip com el CF Cullera, nou en la categoria... estiga lluitant per a aconseguir la promoció
Ara esta setmana doble enfrontament. Dimecres a las 19'30 hores en l'Aèria es rebrà la visita de l'Acer, i el cap de setmana un dels plats grossos de la temporada... el CF Cullera visitarà el Luis Suñer per enfrontar-se a l'Alzira, un dels equips que està lluitant i de valent per jugar la promoció d'ascens a la Segona B. Dos encontres molt complicats per a un equip com el Cullera que haurà de donar-ho tot en les sis finals que resten per a acabar la temporada en Tercera, i molt més si es vol disputar la promoció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada