dijous, 10 d’abril del 2014

El Cf Cullera dona la cara davant de l CD Acero i guanya per 2 a 1

IMPORTANT VICTÒRIA DEL CF CULLERA DAVANT DE L'ACERO PER 2 A 1

Interessant encontre el que s'ha viscut esta vesprada en el camp de futbol Aèria de Cullera que enfrontava a dos equips igualats en la classificació: el CF Cullera  i el CD Acero.Dos equips molt igualats que han donat espectacle en el camp cullerenc.
La primera meitat ha començat amb un clar penalty no assenyalat a favor del Cullera i un xut d'Ernest que ha eixit desviat fregant el pal esquerre de la porteria visitant. A partir d'ací... els visitants s'han fet amos de l'encontre, demostrant qualitat i criteri a l'hora de traure la pilota controlada desde la linea de mig del camp. Un domini que ha fet que en alguns moments dels primers 45 minuts, els locals patiren de valent.
Però sembla ser que al descans, al que s'ha arribat amb empat a zero, la xerrada de Guty ha tingut el seu efecte i des  de la represa s'ha vist un altre Cullera, molt més incisiu, amb moltes més ganes i sobretot confiant en emportar-se els tres punts en joc. Al minut 51 clar penalty a favor del CF cullera que l¡àrbitre no havia assenyalat, però que el seu asistent ha marcat de forma clara i que ha servit per a que Edu López, una vegada més marcara el primer gol del partir.
La jugada decisiva de l'encontre es produia a penes set minuts després... el col·legiat assenyalava penalty, inexistent, a favor del Acero, que Paredes ha aturat amb molta seguretat.
A partir d'aci, el CF Cullera ha anat amunt, jugant més i millor la pilota, amb més criteri, aconseguint en una jugada magistral, amb més de sis controls al primer toc, el segon gol, golàs de Ruben Primo (i amb la cama dreta9 que posava als locals amb clar avantatge en el marcador. Però el partit encara no estava sentenciat i a falta de tan sols 2 minuts els visitants acurtaven distències amb un gol de falta directa de Corell.
A partir d'ahi, el CF Cullera ha vist els dimonis d'altres jornades i s'ha patit de valent, salvant dos clares ocassions visitants el porter Paredes.
Al final, 2 a 1 a favor dels de Guty que els dona esperances de seguir en la lluita pels llocs de promoció. Un llocs en els que han estat quasi el 80% de la temporada. Un CF Cullera que ha fet de l'Aèria el seu fortí i que espera continuar amb la consecució dels tres punts el dissabte en la visita que farà al Luís Suñer d'Alzira per enfrontar-se als segons classificats.