dimecres, 11 de setembre del 2013

El CF Cullera cau eliminat tot i guanyar a l'Atlètic Saguntino en la tornada de la 1ª eliminatòria de la Copa Federació

Interessant encontre de tornada de la primera eliminatoria de la Copa Federació el que enfrontaba esta vesprada a l’Atlètic Saguntino i al Club de futbol Cullera. En l’encontre d’anada es varen imposar els del Camp de Morvedre per 2 a 3 en un disputat encontré en el que cada equip va disposar d’una part del partit. Es dona la circunstancia de que els dos equips ja s’havien enfronat en pretemporada en l’Aèria, aconseguint també la victoria els saguntins, en aquella ocassió per 0 a 1.
Els homens de David Gutierrez necessitaven imperiosament donar-li la volta al marcador advers i el tecnic del CF Cullera no ho va dubtar i inicalment va posar la seua davantera de gala, amb Abel, Jabu i Civera, guardant a Da Silva
Els jugadors del CF Cullera varen eixir a per totes, i ja en el minut 8,  una falta treta des de la dreta de la portería local ha estat rematada al fons de la xarxa de l’Atlètic Sagunti després d’una cabotada que ha entrat per la part dreta del porter.
Els cullerencs varen seguir amb la tónica inicial, intentant dominar el joc i buscar crear ocassions de perill davant d ela portería local. Tot i avançar-se en el marcador, el temps estaba en la seua contra… hi havia que marcar-ne un segon per tal de capgirar l’eliminatòria i al mateix temps, evitar que els locals no marcaren.
Els cullerencs continuaven atacant a l'equip local, el qual semblava que es conformava en aguantar el resultat d el'anada. Un resultat certament favorable. Però els del CF Cullera creien fermament en la possibilitat de capgirar-la i des del primer moment continuaven atacant la porteria local.  D'esta forma s'arribava a la mitja hora del partit amb avantatge cullerenc i les possibilitats de remuntada intactes. Però una desafortunada jugada del CF Cullera va fer que al minut 35, els locals aconseguiren l'empat.Amb este panorama s'arribava al descans. El CF Cullera necessitava ara per ara de dos gols per a fer la proesa i encara 45 minuts per davant. Les espases en alt.
La represa comença tal i com s'han estat desenvolupant els primers 45 mminuts, amb un CF Cullera ansiós de poder endur-se l'eliminatòria i un Atlètic Saguntí que es troba molt be en el camp, deixant-se dominar però defensant-se a capa i espasa. Els locals son conscients de que el CF Cullera ha de fer dos gols més.
El primer quart d'hora de la represa els del CF Cullera tenen la pilota però no son capços de crear ocassions clares. Els locals continuen aguantant i defensant-se
Al minut 20 de la represa, l'entrenador del CF Cullera dona entrada al jove Oscar per vore si es capaç de revolucionar l'encontre. El CF Cullera domina la pilota al llarg de tot el segon periode però no arriba el gol que estaba buscant-se ja quasi de forma desesperada. El temps corre, i molt apresa, en contra del CF Cullera.
Ganes, empenta, esforç, energia, lluita,... son alguns dels adjectius que no se'ls podrà negar als jugadors cullerencs, però al llarg d'esta segona meitat han estat jugant més amb el cor que amb el cap. Mentrastant, els de Sagunt es dediquen a defensar-se com si fossin romans i no deixen que el Cullera cree clares ocassions de gol.
A falta de 15 minuts per al final del temps reglamentari, els de David Gutierrez intenten traure fruit del domini del baló, però amb massa precipitació. Una darrere d'altra, les poques ocassions que tenen els cullerencs son desbaratades pels locals que veuen com cada cop les possibilitats d'accedir a la segona ronda van creixent.
En este panorama, el CF Cullera ho ha donat tot i a falta de 10 minuts ha estat Edu Lopez qui ha avançat de nou als cullerencs, deixant 10 minut d'incertesa i de possibilitats de passar l'eliminatoria.Els locals comencem a endurir l'encontre veient que el CF Cullera encara podria eliminar-los. Però el temps va acabant-se.
Al final no ha pogut ser i el CF Cullera tot i la victòria aconseguida esta vesprada nit en el camp del Saguntino, no ha estat suficient. Per als cullerencs, en esta eliminatòria varen sobrar els deu minuts fatídics d el'encontre d'anada a l'Aèria.
S'ha intentat de totes totes, pero al final no ha estat possible la remuntada. Els del Camp de Morvedre comptaven amb massa premi de l'encontre d'anada. Acaba ací el viatge del CF Cullera per esta Copa Federació. Tot i l'eliminació cal felicitar als jugadors i al cos tècnic pel gran esforç realitzat.