diumenge, 1 de setembre del 2013

Empat a 2 gols entre el CF Cullera i el Novelda CF en el debut esta temporada dels cullerencs a casa

Bon encontre el que s'ha viscut dissabte de vesprada a l'Aèria. El CF Cullera debutava a casa davant d ela seua afició esta temporada davant del Novelda Cf, segon classificat la temporada passada i un dels candidats, a priori en poder lluitar per la promoció de nou en esta campanya.
La primera part ha estat de control per part dels dos equips, amb jugades aïllades que no creaven massa perill en cap de les dos porteries.
Al minut 22 els visitants s'avançaven amb gol de Belda, en una clamorosa errada defensiva dels locals. El mateix Belda s'encarregaba de posar el 0 a 2 tan sols deu minuts despres.
A partir d'eixe moment, el CF Cullera s'ha mostrat clar dominador de l'encontre amb diverses ocasions de Da Silva al minut 36, on la pilota ix fregant el pal, un xut llunya de Civera al minut 39 i una clara jugada a l'eixida d'un corner que acaba amb penalty que s'encarrega de xutar Da Silva però que Marcano va aturar, no podent fer ja res al rebuig i marcant Da Silva el gol que fregant el descans donava esperances als aficionats locals. 135 minuts ha tardat el CF Cullera en marcar el seu primer gol en esta tornada a la 3ª Divisió.
Al descans, CF Cullera 1 - Novelda Cf 2.
A la represa s'ha vist un altre partit, amb un Novelda fent moltes faltes i intentant aguantar el resultat, i un CF Cullera que buscaba, no sols acostar-se en el marcador, sino que també traure els tres punts en joc.
Tot i l'empenta local, varen estar els visitants qui quasi s'avançaren en el marcador al minut 8 de la represa amb un xut al travesser, gràcies a una magistral intervenció de David Iznardo, qui va evitar el gol tot i jugar cara el sol.
al minut 55, Da Silva va estabellar un xut en el poste de la porteria defesa per Marcano i en el minut 77, de nou Da Silva, en una espectacular xilena posaba el 2 a 2 en el marcador.
Tot i les ganes dels locals, el marcador ja no es va moure

De destacar el dolent arbitratge de Felguera Montero, dolent i permetent massa perdudes de temps i duressa als visitants i la expulsió d'Abel a falta de sols dos minuts.
Un punt d'or, després d'anar perdent per 0 a 2 i que ha de fer que els de David Gutierrez es creguen d'una vegada per totes que estan jugant a tercera. Bon resultat davant d'un equip veterà i amb molt de nivell, tot i que per ganes els tres punts haurien d'haber-se quedat a l'Aèria.