dissabte, 21 de setembre del 2013

El CF Cullera empata a 1 gol davant de l'Atlètic Saguntino tot i patir un dolent arbitratge

El Club de futbol Cullera viatjava esta setmana a Sagunt per a enfrontarse a l'Atl. Saguntino per tercera vegada en quince dies, en competició oficial.
L'encontre ha estat dolent per part dels dos conjunts, tot i que si algú ha posat alguna cosa en este encontre ha estat el CF Cullera, ja que els de Guty han volgut portar la iniciativa al llarg del mateix. 
dos jugades claus han marcat el resultat final del mateix. En la primera meitat un penalty inexistent xiulat per l'arbitre ha servit per a que els locals s'avançaren. I al minut 25 de la represa, és a dir, al 70 d el'enconytre l'arbitre ha ignorat un doble penalty que la defensa local ha comés sobre Da Silva, i que haguera significat l'empat. Toi eixe entrebanc, els de Guty han seguit buscant el gol i al final han obtés la seua recompensa al minut 87, marcant el gol de l'empat obra d'Abel en aprofitar diversos rebutjos.
1 punt a totes llums insuficient després del que s'ha pogut vore en el Camp de Morvedre en el temps reglamentari. Si algú ha merescut els tres punts eixe sols ha estat el CF Cullera.
Al final derrota del CF Cullera en un partit on ha merescut sumar els tres punts, pero que deixa molt tocats als cullerencs de cara al seu pròxim compromís lliguer, a casa a l'Aèria el pròxim dissabte davant del Club esportiu Castelló. 
Caldrà que els aficionats acudisquen en massa per vore a este ex-primera i sobretot per animar a un equip que nocessitarà, si o si, els tres punts en joc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada