dijous, 26 de setembre del 2013

Arranc lliguer del CF Cullera veterans amb victòria davant del Carlet

C.F. Cullera Veterans

Dissabte va arrancar la Lliga de Veterans al Grup Centre al camp de futbol Aèria. El C.F. Cullera Veterans debutava front al Carlet, equip que en les últimes temporades se li havia entravessat.

Els homes de Juan Gutiérrez isqueren al camp amb la intenció de no deixar-se sorprendre per l’equip de La Ribera, i des de l’inici de l’encontre van portar la iniciativa, creant nombroses ocasions de gol, que bé el porter (que va ser el jugador més destacat del Carlet), o bé el pal, desbarataven.

Però al minut 30 de la primera part, un baló a l’àrea, controlat de Carlos Moreno, suposava inaugurar el marcador de l’equip local. Amb este gol, el Carlet avançava línies, però només creà dos ocasions de perill en dues errades defensives dels cullerencs, la segona d’elles salvada en última instància per porter local Pepe Garcia en una gran intervenció.

Amb el resultat d’ 1-0 s’arribava al descans, però en la represa, al minut cinc, en un baló a l’esquena dels centrals, i en posició molt dubtosa, el davanter retallava al defensa i este el tombava dins de l’àrea, assenyalant l’arbitre un penal mitjançant el qual establia el Carlet l’empat a 1, resultat que no reflectia el que succeïa al terreny de joc. En la jugada següent, el Cullera provocà una falta al borde de l’àrea. Rubén Pelaez llançà la mateixa al pal esquerre de la porteria del Carlet i suposava el segon gol cullerenc, que a la fi seria definitiu.

A partir d’eixe moment, el Cullera tractà de controlar novament el partit, si bé va notar falta de rodatge i de forces en la recta final de l’encontre, encara que no va permetre que el Carlet disposara de cap opció de gol i poguera creure en la remuntada.

En conclusió, bon debut del cullerencs, que aspiren una any més a estar al més alt de la competició i per què no, desbancar al Picassent, guanyador de lliga en les darreres edicions

En la pròxima jornada, l’equip de veterans del C.F. Cullera es desplaça fins al camp Antonio Puchades de Sueca, per enfrontar-se a l’equip local en un emocionant derbi riberenc.