diumenge, 29 de setembre del 2013

Victòria del CF Cullera davant del CD Castelló, amb un David Iznardo que salvà els mobles en el descompte

Important, èpica i treballada victòria la que en la vesprada del dissabte va aconseguir en el camp de Futbol Aèria el CF Cullera davant del tot poderós Castelló.
Els homnes de David Gutierrez varen eixr a traure els tres punts i intentanren fer-se amb el domini de la pilota. Ja en el minut 5, Edu Lopez treia una falta que el porter visitant Salva va traure molt ajustada al pal dret d ela porteria castellonenca.
Civera i Abel també ho varen provar però sense massa fortuna i el que és el futbol en la primera vegada que s'acostaren els de la Plana a la porteria d'Izanardo, al minut 15, Nestor aconseguia materialitzar el primer gol de l'encontre.
Tot i que els cullerencs ho varen intentar de totes les formes possibles, res va cambiar i amb marcador de 0 a 1 s'arribava al descans
Només començar-se la segona meitat, i a la treta d'un corner, el central castellonenc Guille posava el 0 a 2 en el marcador, amb el conseqüent desencant de la parròquia local i l'alegria dels pocs seguidors de Castelló que s'acostaren per Cullera.
A partir d'aci es va poder vore una espectacular lliçó de coratge i ganes en un CF Cullera que no volia que s'escaparen els tres punts de l'Aeria i tan sols tres minuts després era Civera qui a la treta d'un còrner es va encarregar d'acurtar distàncies i posar les esperances en els aficionats locals, els quals quasi embogiren al minut 55 gràcies a un golazo de Carrillo qui fora del àrea es para la pilota amb el pit i sense deixar-la caure la va entrar per tot l'escaire de la porteria visitant.
 L'empat arribava just en el moment en que el CF Cullera millor estaba jugant, demostrant ganes i empenta i sobretot confiança dels jugadors en ells mateix. Però encara quedava molt per vore.
Al minut 80, el colegiat de l'encontre Miguel Angel Ruiz va xiular una clara falta comesa pel porter dels de la Plana fora del àrea i Edu Lopez, magistral, va transformar la mateixa en el tercer gol del CF Cullera que era el que reafirmava la remuntada.
 Tan sols dos minuts després, el colegiat, amb un arbitratge molt dolent i favoridor als visitants, va ignorar un clàríssim penalty comés en l'area del CD Castelló, amb uns asistents que no en veien ni una favorable als locals.
Ja en el temps de descompte, i quant pasaven quasi 5 minuts del temps reglamentari, el colegiat es va inventar un penalty a favor dels visitants, i va estar quant el porter local, David Iznardo es va convertir en el protagonista de l'encontre, aturant el penalty, endevinant la trajectòria, i aconseguint d'esta forma que el treball dels seus companys al llarg dels 90 minuts es veguera reflectint en els tres punts aconseguits de forma èpica i meritòria.
En definitriva, tres punts a casa, davant d'un equip que segur que estarà en la part alta de la taula i el més important... ls forma en que es va aconseguir remuntar.
Ara la pròxima jornada es visitarà el camp de la Llosa, un camp en el que alguns jugadors locals tenen molts records. Així que segur que es podrà vore un molt bon encontre. I el següent encontre a casa, el dia 9 d'Octubre davant el Muro, un altre dels encontres que valdrà la pena anar a vore.
Destacar en el partit del Castelló una molt bona entrada que ve a demostrar que els aficionats tornen a enganxar-se al futbol del CF Cullera.