dissabte, 7 de setembre del 2013

CS Eldense 1 - CF Cullera 0. Al final els cullerencs han volgut però no han pogut puntuar

Interssant l’alineació amb la que es presentaba el CF Cullera esta vesprada en el Camp de futbol d’Elda, on els cullerencs s’enfrontaven a un dels gallets de la categoría el CS Eldense, un dels pressupost més alts del grup i un dels equips amb moltes possibilitats d’acabar la temporada als llocs capdavanters. Per part del CF Cullera han començat en l’onze inicial Iznardo, Ruben Primo, Revert, Castander, Romero, Carrillo, Carlos, Oscar Moreno, Da Silva, Beni i Jabu.
El CF Cullera ha començat l’encontre buscant la pilota, però amb poca intensitat i amb algunes errades sobretot en defensa. Fruit d eles mateixes i d’un bon domini dels locals al minut 13 ha arribat un penalti en l’àrea cullerenca que Ha fallat Galka.
Els locals han seguit insistint, i fruit d'un dolent arbitratge, arrel d'una falta assenyalada que no era, els locals s'han avançat
A partir d’ahí, han hagut uns minuts de dubte per part dels dos equips, i en els darrers 15 minuts d’este primer periode, el CF Cullera ha buscat més la posessió d ela pilota i ha intentat acostar-se a la portería local, amb algunes ocassions. Tot i esta empenta cullerenca, al final dels 45 minuts s’ha arribat amb avantatge en el marcador de 1 a 0 a favor del CS Eldense.

David Gutierrez meneja la banqueta al llarg dels primers minuts d ela segona meitat. Lleva a Jabu i entra Edu lopez. Posteriorment fa un doble canvi en el que es retiren del camp  Romero i Beni, entrant Ernest i Civera. Els de Guty busquen endur-se alguna cosa positiva de Elda.
Arrel dels canvis, el CF Cullera comença a dominar un poc més el baló, provocant alguna que altra ocassió aïllada, però la defensa local fa valer la seua veteranía i desbarata totes i cadascuna de les ocassions que es creen o que poden produïr-se
Tot i el gran desgat que han fet els del CF Cullera, al final no han pogut capgirar el marcador i ha valgut el gol dels locals d ela primera meitat.
Primera derrota del CF Cullera esta temporada, per la mínima i en un dels camps més importants de la categoria.
Ara, el pròxim dissabte, el Club de Futbol Cullera rebrà la visita del CF Borriol , amb la ment posada en guanyar els tres punts en joc