dimecres, 4 de setembre del 2013

Derrota del CF Cullera a casa davant de l'Atlètic Saguntino per 2 a 3 en la Copa Federació

Mal resultat el que el CF Cullera ha aconseguit esta vesprada a casa davant de l'Atlètic Saguntino, amb dos parts molt diferents. En la primera el domini va estar local i en la segona els visitants varen saber refer-se en el marcador aprofitant-se de dos circunstàncies. Les ràpides eixides a la contra i l'arbitratge que els va afavorir al llarg de tot el partit.
En la primera meitat els cullerencs portaren el domini de l'encontre, dominant els temps tot i el dolent arbitratge  de Sanz terrades, qui sempre pitaba en contra del CF Cullera. Tot i aixó era el CF Cullera qui tenia les ocassions i al minut 11 Jabu avançaba als locals amb un fort xut que rebotaba en un defensa visitant i entraba en la porteria del AT. Saguntino.
amb eixe resultat es va arribar al descans amb moltes expectatives de cara a la segona meitat.
Foto Melissa Sanjuan
Ja a la represa, el Cf Cullera continuaba dominant i en el minut 52 el porter visitant Alejandro derribava en l'àrea a Jabu, i el colegiat pitaba el calrissim penalty que es va encarregar de transformar Civera en el 2 a 0
Però a partir d'ací, l'encontre va patir un important gir i els visitants començaren a contraatacar de forma molt clara i en el minut 65, després un larguero i un poste, Carlos Moros acurtava distancies en el marcador, donant ales als visitants, que en els minuts 83 i 87 aconseguiren capgirar el marcador amb dos gols de Ubach fruit de dos ràpids contraatacs.
El CF Cullera ho va intentar, però es va trobar de cara un arbitratge molt dolent que sols va fer que caigueren tarjetes de la part dels locals.
En definitiva, un 2 a 3 que costarà molt de capgirar en l'encontre de tornada, el pròxim dimecres dia 12 al camp del Saguntino. Un 0 a 2, posaria al CF Cullera en les semifinals contra el guanyador del Torre Levante - CD Castelló