dissabte, 14 de setembre del 2013

Primera victòria de la temporada del CF Cullera, esta vegada en el descompte davant del Borriol CF

Impressionant partit el que s'ha viscut esta vesprada en el camp de futbol Aèria. El CF Cullera ha guanyat els seus primers tres punts d'esta temporada a casa despres de dos empats i tres derrotes.
L'encontre ha començat molt malament per als cullerencs, ja que al minut 1, en una falta treta a la creta de l'atac visitant, Raül Caballero, ex jugador de l'Onda i del Dènia, ha aconseguit transformar una falta directa que s'ha colat en l'escaire de la porteria defesa per David Iznardo, que tot i tocar la pilota no ha pogut parar-la.
A partir d'ahi, els visitants han volgut fer valdre la seua veterania en l'encontre, però el CF Cullera ha estat incisiu al llar de la primera meitat creant nombroses ocassions, la millor d'elles al minut 17 on s'han estabellados postes, un a càrrec de Da Silva i altre de part de Carrillo.
A la represa,el mister local David Gutierrez ha donat entrada a Edu Lopez per Oscar i en el 60' Civera ha entrat per Beni. Incorparant també a Ernest. A partir d'ahi, el CF Cullera ha demostrat un canvi important, i el propi Ernest s'haja inventat un centre desde la dreta que ha servit per a que l'àrbitre, Sanchez Palop, xiulara un claríssim penalty comés sobre Civera que s'ha encarregat de transformar Edu Lopez.
A partir d'ahi, el CF Cullera ha començat a creure en ells mateixos i s'han creat algunes clares ocassions de gol que ha acabat en el minut 92 amb una jugada personal de Civera, qui reb el baló en l'àrea, para amb el pit, controla i dribla a un defensor i transforma el 2 a 1 que fa les delicies dels aficionats de l'Aèria, que cada vegada es donen cita de forma més nombrosa.
Els millors de l'encontre, Abel, Ruben Primo, i l'entrada de Edu Lopez, Civera i especialment Ernest que ha donat el penalty i el gol, han estat primordials per a esta victòria. Els canvis de David Gutierrez han estat molt encertats vist el resultat.

Els del CF Cullera sumen tres punts molt importants a casa amb esta victòria per 2 a 1, i ara la setmana que ve es desplacen a Sagunt per enfrontar-se al Saguntino i la setmana següent rebran en l'Aèria al CS Castelló, un dels gallets de la categoria i que de ben segur farà que l'Aèria s'ompliga d'aficionats.

Per cert, anotar que els veterans del CF Cullera han disputat el seu primer encontre de la temporada, amistós en el camp de l'Alginet, i malgrat d'anar amb els jugadors justets, s'han imposat per 1 a dos amb gols de Carlos y de Sime.