dilluns, 30 de setembre del 2013

Victòria dels veterans del CF Cullera i ja en van dos de dos, esta vegada a domicili en el camp del SD Sueca

Informa Quique Falcó
Victòria del C.F. Cullera Veterans per 3 gols a 0 davant el S.D. Sueca, en partit corresponent a la segon jornada de la Lliga de Veterans València grup Centre, disputat al camp de la ciutat arrossera “L’Infantil”.
 El C.F. Cullera Veterans visitaven al Sueca després de la victòria front al Carlet la setmana anterior, i amb la mentalitat de no deixar-se sorprendre per l’equip riberenc.
 El partit va ser molt travat, amb contínues faltes al mig del camp, que l’àrbitre en cap moment va saber aturar, més preocupat per les protestes dels jugadors que del que ocorria a la gespa.
 La primera part, entre falta i falta, no hi hagueren jugades de perill, excepte un parell de xuts de llarga distància que aturà el porter local sense problemes.
 En la segona part, l’equip cullerenc isqué decidit a endur-se el partit, i fer valdre la seua superioritat tècnica front la força física que demostrava el rival. Així, al minut cinc, un jugada personal de Luis per la banda dreta acabava amb un remat del mateix jugador que detenia en primera instància el porter local, però Galindo, atent dins l’àrea, s’aprofitava del rebot per establir el 0-1.
 Amb este resultat, el Sueca tractà d’estirar línies, i el Cullera es replegà per eixir a la contra i rematar el partit.
 Al minut trenta de la segona part, Luis inicia un nou contraatac per banda dreta, s’interna en l’àrea, i serveix a Galindo per que a plaer marque el 0-2.
 A falta d’un quart d’hora, el Cullera tenia encarrilat el partit, i el Sueca començava a perdre els nervis. Una falta no assenyalada al mig del camp de Galindo a un dels centrals suecans, suposava l’expulsió d’este per les seues protestes aïrades, en les que estigué a punt d’agredir l’arbitre, qui va haver de detindre el joc durant almenys cinc minuts. Finalment es reinicià l’encontre on el Cullera se’l prengué amb molta calma i no entrà en una guerra que no els convenia.
 Una nova protesta d’un jugador local a falta de cinc minuts per a la conclusió del partit, acabà amb este en la caseta abans d’hora. Amb dos jugadors més, el Cullera controlà el partit, disposant de dos clares ocasions de gol, amdós a peus de Galindo. La primera, després d’anar-se’n de dos contraris envià el baló al pal dret de la porteria suecana, no perdonant en la segona ocasió, on establia el definitiu 0-3, i aconseguia fer un “hat-trick”.
 Segon partit i segona victòria del C.F. Cullera Veterans, i totes dues molt treballades, on ha prioritzat més el físic que la tàctica i la tècnica, però que esta última a decantat el partit per a l’equip cullerenc.
El proper dissabte, visita Cullera l’equip de l’Sporting Paiporta, nou en este grup, donat que ve del grup Nord de la Lliga de Veterans València.