diumenge, 19 d’octubre del 2014

Derrotes dels equips sèniors, masculí i femení, del Sucro Cullera Fs

SUCRO-1 Levante UDDM “B”-8  (4ªJornada Lliga)

Dura  derrota per al Sucro F.S. Cullera davant un rival que s’ha mostrat com un clar candidat a estar en la part més alta de la classificació.  El partit començava amb els nostres molt motivats i amb la intenció de disputar cada baló al Levante UDDM “B”.  La intensitat era màxima i això es reflectia en cada jugada.  Els nostres tindrien la primera ocassió clara al minut 10, en un pilota que pegaria als dos pals de la porteria visitant i acabaría ixint-se’n.  Però poc després, seria el Levante UDDM “B” qui no fallaria en una jugada a baló parat que convertiria  el capità visitant Ximo en el 0-1. El Sucro acusava el gol en contra i durant alguns minuts el seu joc es resentiria. Aixina i tot, tindria l’oportunitat d’empatar en un xut d’Hector (minut. 17) o en una jugada individual d’Adri Bayona (min 19). Però en l’últim minut de la primera part, tal volta el moment clau, l’encontre es desnivellaria  al convertir els visitants dos gols seguits, un de doble penalti  (0-2), i l’altre també a conseqüència d’un llançament de 10 metres.  El 0-3 del descans seria una llosa imposible de superar i més  amb l’arribada del quart gol, que arribaria als 6 minuts de la reanudació.  En porter jugador des del minut 8, i ja amb 0-4,  els nostres intentarien maquillar el marcador però el Levante UDDM “B”  faria 4 gols més per, amb el gol de Manu, deixar el marcador en un tal volta massa abultat 1-8.
Ara, cal recuperar-se prompte i pensar ja amb el pròxim partit de lliga que será la semana que ve, a la pista del Valencia F.S. #SC1415.

El Femení perd però dona bona imatge davant el Big Band.

Bon partit del Femení  a casa del  subcampió de la lliga de l’any passat que, al remat, s’ha endut la victòria per 4-1. Les nostres xiques han lluitat de valent i ho han donat tot, deixant bona imatge en una de les pistes més complicades de la categoría. El gol ha sigut de Belen. #SC1415.