dijous, 23 d’octubre del 2014

Horaris i enfrontaments dels partits de cap de setmana dels equips del Sucro Cullera Fs

Vos deixem els horaris de tots els partits que disputaran aquest cap de setmana els nostres equips.
El primer equip juga a la pista del València F.S. Després de dos derrotes consecutives, l’equip d’Andrés Sucías intentarà tornar amb resultat positiu del Pavelló San Isidro mentre que els locals intentaran buscar la seua primera victòria com a locals.
Per altra banda, el Femení es presenta al Pavelló en partit de lliga corresponent a la segona jornada davant un rival, el Penyaroja, que ve d’empatar davant l’Arcadí en la primera jornada. Els dos buscaran la seua primera victòria en lliga.
També el Cadet juga al Pavelló en un partit en el qual s’enfrontarà al Pilar “A”, un dur rival que buscarà obtenir els seus primers punts en lliga. Els nostres, a continuar sumant.
L’equip Infantil ha ajornat el seu partit d’aquest cap de setmana i jugarà el pròxim dijous a la pista de l’Alboraia, que ve de guanyar a la pista de l’Arcadí.
L’Aleví es desplaça per jugar contra Santa Ana “A”, un difícil rival en una pista complicada. Esperem que es vega un bon partit.
Els Benjamins també es desplacen a la pista del Maristas Valencia “A”, un fort rival que ve de guanyar a Picassent en la primera jornada.
Per últim, els Prebenjamins viatgen a Picassent, per disputar la segona jornada amb la il.lusió d’haver guanyat el seu primer encontre.
Molta sort a tots!!
‪#‎SC1415‬.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada