dilluns, 27 d’octubre del 2014

Important empat a 2 de l'equip sènior del Sucro Cullera Fs a la sempre difícil pista del València

Valencia-2 SUCRO-2 (5a Jornada Lliga).
Empat del primer equip a la pista del Valencia F.S. en un partit que els nostres es posarien per davant per dos voltes però que, al remat, haguera pogut guanyar qualsevol.
En la primera part els nostres eixien concentrats, intentant que no passara el que va succeir en l'última eixida. Aixina, els primers 20 minuts acabaven amb 0-1 per al Sucro, amb gol de Kiko, marcador favorable però molt obert i on encara podia passar qualsevol cosa.
En el segon temps, els locals empataven en els primers minuts però Jose David, molt prompte, restabliria la diferència amb un gol de penalty (1-2). El Valencia aconseguiria, per segona volta, l'empat (2-2) i encara que els dos equips tindrien ocasions per desfer la igualtat, el marcador ja no es mouria.
En definitiva, bon partit en una pista complicada i on, sobretot després d'una ratxa negativa, sempre es important sumar.