dissabte, 13 de desembre del 2014

Important victòria del cadet del Sucro Cullera Fs en Requena

Requenense "A"-2 SUCRO-3 (9ª Jornada)
Emocionant victòria del Cadet en un partit que s'ha decidit en els últims minuts.
El partit començava amb molt de respecte entre dos rivals que es coneixen molt be. A mesura que avançava l'encontre, els Sucro es trobava millor i tindria més ocasions per avançar-se però ni els nostres, ni els locals, que també tindrien les seues, les aprofitarien i amb 0-0 s'arribaria al descans.
En la segona, el panorama no canviava fins que el Requena faria dos gols en 5 minuts (2-0), renda que posava les coses molt difícils per als nostres. A falta de poc menys de 10 minuts per concloure el partit el Sucro retallaria distàncies (2-1) en aprofitar-se d'un rebuig del porter i, en els últims minuts aconseguiria un empat (2-2) que semblava quasi definitiu. Però pràcticament en l'últim segon, els nostres desnivellarien l'encontre amb un gol (2-3) que certificava una emocionant victòria en un intens i vibrant partit.