dijous, 11 de desembre del 2014

Pròxima jornada del Sucro Cullera Futbol sala








Torna el Futsal per a tots els equips del Sucro (a excepció dels Querubins) en una jornada amb partits molt interessants. Vos deixem els horaris de tots ells.
Comencem pel divendres. El Cadet té un important desplaçament (19:45 h) a la pista del líder, el Requenense, en un partit que medirà les aspiracions dels nostres per arribar més lluny en la taula classificatòria, on són tercers. En el Pavelló, a les 20 h., també el divendres, el Femení té una nova oportunitat d’aconseguir la primera victòria en lliga davant un Siete Aguas que, de segur, no posarà les coses gens fàcils a les nostres xiques.
La jornada continua el dissabte, amb dos partits de matí al Pavelló. A les 10 h juga el Benjamí contra el Penyaroja “B”, un bon rival que només ha perdut un partit, i a les 11:30 h. el Prebenjamí s’enfronta al Picassent,un rival al qual els nostres ja van guanyar en el partit de la primera volta.
Continuem amb l’Infantil, que a les 11 h, té un important partit a la pista del Penyaroja, un rival de la “seua lliga” i on els nostres intentaran tornar amb un resultat positiu. Per acabar la jornada del matí, l’Aleví s’enfronta, a les 12 h., als veïns del Maristes Cullera “B”, en un Derby sempre atractiu i on segur que els dos equips ho donen tot.
Per últim, l’equip Sénior viatja a Onda, per jugar el dissabte a la vesprada (19 h) contra l’equip d’aquesta localitat en un difícil partit on s’espera trencar la ratxa de dos desplaçaments seguits sense fer cap gol i, sobretot, seguir sumant davant l'actual colista de la classificació.
Molta sort a tots/totes!
‪#‎SC1415‬

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada