divendres, 19 de desembre del 2014

Prèvia del derby entre el CF Cullera i la UD Alzira. DIA DE CLUB

17:00 hores *CF CULLERA-*UD ALZIRA. Estadi Aeria

(Designació arbitral: José Antonio Morales Yuste / Santiago Jacobo / Francisco Trobat Cañizares).
Després de la impressionant escalada protagonitzada pels homes de David Gutiérrez va arribar el Novelda per frenar-los amb una sonora golejada (5-1) i després el Crevillent que va arrancar un 1-1 de l'Aeria. Però el riu regirat de La Nucia va ser el lloc perfecte per retrobar-se amb la victòria i de tornar a pegar una empenta classificatòria. El 0-1 va ser suficient per sumar tres nous punts i col·locar-se a dos de la promoció i tres del líder.
Un punt menys té un Alzira recuperat després del canvi de tècnic. L'arribada de l'alzireny Juan Canet ha portat un empat en El Fornàs davant de l'Acer i una còmoda victòria davant el Requena en el Suñer (4-1). Xoc de trens doncs amb un únic objectiu, assaltar les places de play-off que tenen a tir.
La Junta directiva del CF cullera ha decidit declarar la jornada com a dia de club davant de la importància d'este derby comarcal en el que els dos equips arriben amb moltes ganes d'agradar als aficionats. El locals a la seua parròquia fidel i entregada i els visitant a tots els alzirenys que es desplacen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada