dijous, 18 de desembre del 2014

Vos deixem els horaris de tots els partits dels equips del Sucro Cullera Fs per a aquest cap de setmana.


La jornada comença demà divendres amb dos partits: el Cadet és el primer en arrancar (19h) en un difícil encontre a la complicada pista del Levante Dominicos, en el que serà el primer partit de la segona volta. Tampoc serà fácil el del Femení, que a les 20:30 h. s’enfronta en el Pavelló al Big Band, un dels equips capdavanters de la lliga, també en el primer partit de la segona volta.
La Jornada continua dissabte de matí, amb dos partits seguits al Pavelló: L’Aleví s’enfronta al colista Alboraya “B” (9:30h.) i el Benjamí al Jesus Maria “D”(11h), un rival amb els mateixos punts que els nostres. Al mateix temps, en el Col.legi Maristas de Cullera, dos partits més es disputaran: els Querubins (9:30h) tornaran a vestir-se de rosa davant els nostres veins en el que serà el seu primer partit fora de casa, i els Prebenjamins s’enfronten al Maristas Cullera Azul (10:30h), que la jornada passada va derrotar al líder Socorro.
El dissabte per la vesprada és el torn del Sénior que s’enfronta al Pavelló (18:30h) a l’Autoreal Villareal C.F., un difícil rival davant el qual els nostres intentaran fer valdre la seua bona ratxa a casa, amb 5 victòries en 6 partits.
Per últim, el diumenge completa la jornada l’Infantil, en un interessant partit al Pavelló (12h) on intentarà buscar una victòria que el faria avançar als seus rivals en la pista.
En definitiva, interessants partits els que ens depara aquesta jornada que, com sempre, vos contarem oportunament.
‪#‎SC1415‬.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada