diumenge, 21 de desembre del 2014

Victòria del sènior del Sucro Cullera Fs davant del Villareal per a tancar l'any

SUCRO-3 Autoreal Villareal-2 (13 Jornada)
Últim partit de l'any per al Sucro i nova victòria davant un bon rival.
Començava el partit i els nostres eixien molt motivats. Això es traduia ràpidament en dos dols (Min 4 Montoro i Min 8 Jose David) que posaven un clar 2-0 al marcador. El Sucro no alçava el peu i continuava amb el mateix ritme i en el 15, Adri Bayona faria el 3-0 a pase de Kiko.
Tot feia pensar en una nova golejada dels nostres, que en els dos últims partits havien fet 18 gols, però res més lluny del que passaria. Els de Villareal, poc abans del descans, retallarien distàncies (3-1) per anar a per totes en la segona.
I d'aquesta manera, i en porter jugador des del minut 13, els visitants intentarien ficar-se en el partit, cosa que no aconseguirien, malgrat tindre alguna ocasió, fins l'últim minut del partit (3-2) però el marcador ja no es mouria i el Sucro despediria l'any amb la tercera victòria consecutiva en la seua millor ratxa en el que va de lliga.
P.D.: El Sucro Cullera lamenta la lessió del jugador visitant Borja, produida de forma fortuita, i li transmitix molts ànims, al temps que li desitja una pronta recuperació.