diumenge, 21 de desembre del 2014

La UD Alzira empata a 0 davant del CF Cullera en un partir en el que l'àrbitre beneficià als visitants

 
Molt s'esperaba esta vesprada en el camp de futbol Aèria en el derby comrcal de 3ª Divisió Grip VI que enfrontava al CF Cullera i a la UD Alzira, però per a ser sincers, l'encontre ha decebut als aficionats que s'han donat cita en el camp.
L'Alzira ha hagut de jugar amb la tercera equipació del CF Cullera, després de que el colegiat de l'encontre trobara massa similituds entre les dos equipacions.
El partit ha estat des del minut 1 fins al minut 90 molt trabat, amb dos equips que sol volien tindre el baló el més allunyat possible de la seua pròpia porteria.
Les linees medulars dels dos equips quasi que han passat desapercebudes, buscant un joc molt més vertical amb accions aïllades a les bandes que les defenses s'encarregaven de malbaratar. Tot i eixa situació, l'arbitre del partit, Jose Antonio MOrales ha volgut ignorar dos jugades conflictives en la primera mitja hora en l''àrea visitant. Primer unes clares mans a centre d'Abel, que ha ignorat, i després s'ha equivocat en una clara falta, mereixedora de tarjeta de la zaga visitant, que ha xiulat en contra del CF Cullera.
Tot i aixó, en el tram final d ela primera part tots dos equips han tingut ocassió per a avançar-se en el marcador. Els locals la tingueren de la ma de Manu Gassent i els visitants amb una cabotada d'Alvaro.
La segona part va estar de domini altern, aconseguint l'Alzira el domini temporal del balo en la pirmera mitja hora tot i que el CF Cullera va tindre les seues en un xut de Gomis i un centre d'Abel per l'esquerra que no va trobar rematador. Tornava a apretar l'equip visitant i va tindre dos clares ocassions, una cabotada de Palomares i un xut de Diego. En els últims minuts de l'encontre varen les ocassions per als locals, però el marcador ja no es va menejar.
A final un empat a 0 que no contenta a cap d eles dos banquetes ja que el que fa es que els equips que tenien davant d'ells en llocs de promoció, s'allunyen una miqueta més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada