diumenge, 31 de gener del 2016

Cròniques i partits dels equips del Sucro Cullera futbol sala

INFANTIL
Futsacar-5 SUCRO-4 (12a Jornada)
Derrota de l'Infantil en un partit molt igualat que s'han acabat enduent els locals.
La primera part ja registrava un marcador apretat (2-1) per als locals. En la segona, els nostres remuntarien un desavantatge de dos gols (4-2) per acabar empatant (4-4). Però a falta de poc per la conclusió els locals convertirien a baló parat el quint gol, que deixaria sense marge de reacció als nostres (5-4).

[ FEMENÍ ]
Buñol-6 SUCRO-2 (14a Jornada)
Derrota del Sucro en un bon encontre que ha tingut un abultat resultat final.
Les nostres començaven be l'encontre i plantaven cara al segon classificat de la lliga. Inclús arribaven a posar-se amb un 1-2 al marcador. Però, després d'un gol en pròpia porta (2-2) el Sucro rebria dos nous gols (4-2) que sentenciaren el partit i al final, el resultat final seria de 6-2 per a les locals.

[ JUVENIL ]
La Salle-6 SUCRO-4 (16a Jornada)
Dura derrota a la pista de La Salle, en un partit on els nostres han anat senpre a remolque.
El començanent de la primera part no seria massa bo per al Sucro que rebia dos gols (2-0) per part dels locals. Els nostres es reposarien i abans del descans retallarien distàncies (2-1) per mantindre les opcions en la segona.
En els inicis del segon temps, el Sucro empataria (2-2) però poc duraria l'alegria perquè novament els nostres rebrien dos nous gols (4-2), renda que seria imposible de superar. Al remat l'encontre s'acabaria amb 6-4 per als locals.

[ ALEVÍ B ]
SUCRO-4 Socorro A-10 (12ª Jornada)
Derrota de l'Aleví B en un partit en el qual els nostres arrossegaven baixes significatives.
La primera part començava amb ocasions per part dels dos equips però serien els visitants qui estarien més encertats, arribant-se al descans amb 1-4 al marcador.
En la segona, els nostres (amb només dos canvis) acusarien el desgast i la renda s'ampliaria fins el 4-10 final.

[ BENJAMÍ ]
SUCRO-2 Buñol "B"-3 ( 13ª Jornada)
Intens partit el que s'ha viscut al Pavelló entre dos equips molts nivellats.
En el primer temps, als nostres els ha costat entrar en el partit i quan han reaccionat el marcador ja registrava un 0-2, resultat amb el que s'arribaria al descans. En la segona el Sucro eixia millor i ha apretat de valent però els visitants han fet valdre la renda que portaven i s'han endut la victòria i els tres punts finals.

[ ALEVÍ A ]
Levante Dominicos “A”-0 SUCRO-3 (14ª Jornada)
Bona victòria de l’Aleví A que comença amb bon peu la segona volta de la lliga.
El partit ha tingut dos parts diferenciades. La primera part ha estat més nivellada i al final dels primers 25 minuts s’arribava amb empat a 0. En la segona, el Sucro apretava un poc més l’accelerador i amb tres gols seguits aconseguia una nova victòria en una pista sempre complicada com la del Levante Dominicos.
·
[CADET ]
SUCRO-4 Maristas Valencia “A”-2 ( 16ª Jornada)
Intens i vibrant partit que s’han endut els nostres a base de fe i lluita constant.
El primer temps acabava amb 1-0 per al Sucro després d’una primera part molt seriosa de tot l’equip. En la segona, els nostres aconseguien dos nous gols per despegar-se en el marcador (3-0), però els visitants no es rendirien i retallarien distàncies fins posar-se a tir (3-2). El Sucro es sobreposaria al cansanci acumulat i en una contra els nostres convertirien el 4-2 que sentenciaria l’encontre i certificaría una nova victòria al Pavelló per al Cadet.