dimarts, 26 de gener del 2016

Cròniques i resultats del Sucro Cullera futbol sala

[ ALEVÍ A ]
Exposición-3 SUCRO-2 (13a Jornada)
Gran partit el que s'ha viscut al Pabelló de Benimaclet, on els nostres els ha faltat un poc de fortuna per traure un millor resultat a la pista de l'intractable líder de la categoria.
Ja en la primera part el Sucro plantava cara i al descans s'arribava amb mínim avantatge local (2-1).
En la segona, els nostres continuarien igual i els faltaria molt poc per puntuar però al final la victòria cauria del costat dels locals (3-2).

[ JUVENIL ]
SUCRO-2 Alboraya-4 (15a Jornada)
Derrota del Juvenil del Sucro en un partit que els nostres han anat de més a menys.
La primera part era favorable al Sucro que arribava a posar-se amb 2-0 al marcador. A falta de segons per arribar al descans, els visitants retallaven distàncies amb un gol psicològic que els deixava a tir de pedra (2-1).

En la segona, els nostres no estarien encertats i rebrien dos nous gols (2-3) i, malgrat traure porter jugador, no podrien empatar i l'Alboraia encara faria un nou gol per ampliar la renda (2-4).

[ CADET ]
Requenense "A"-2 SUCRO-6 ( 15a Jornada)
Bona victòria del Cadet en la sempre difícil pista de Requena.
El Sucro es posava per davant en la primera part, amb un gol que donava mínim avantatge als nostres (0-1). En la segona, el Sucro ampliaria la renda fins al 0-3, moment en el que els locals traurien porter jugador, però no cambiaria el signe del partit i els nostres acabarien imposant-se per 2-6.

[ PREBENJAMÍ ]
Claretianos-8 SUCRO-2 (13a Jornada)
Els nostres menudets s'enfrontaven al Claretianos, en el primer enfrontament davant aquest equip, ja que el partit de la primera volta va ser ajornat. El Prebenjamins del Sucro ho han intentat fins el final però els locals s'han imposat amb claredat.

[ BENJAMÍ ]
S.C. Godella "A"-8 SUCRO-1 (12a Jornada)
Derrota del Benjamí del Sucro en el seu desplaçament a Godella.
Els nostres s'enfrontaven a un equip amb molts jugadors de segon any i la diferència física s'ha traduit en el marcador final. Malgrat tot, els nostres han lluitat cada pilota i s'han buidat però no han pogut fer res davant l'avantatge local.