diumenge, 24 de gener del 2016

Segon empat consecutiu del CF Cullera, esta vegada a casa davant de l'Albuixech

Segon partit de la segona volta i segon encontre consecutiu sumant el CF Cullera. Després de l'empat a 2 gols la passada setmana en la visita al Camp del San Pedro, hi havia que vore a casa si la milloria experimentada tenia continuïtat davant la visita del CF Albuixech.
El camp Aèria va enregistrar una de les millors entrades del que portem de temporada, la qual cosa va encantar als jugadors, els quals confien en la remuntada i veuen con la gent, els aficionats també confien. Un encontre el de la jornada 19 que començaba amb uns impasos en els que no se sabia més be si els dos equips jugaven a guanyar o més be a no perdre, amb un primer quart d'hora sense ocassions en cap de les dos porteries.Al minut 25, una errada de marca de la defensa local a la treta d euna fakta va permetre a Marcos desviar lleugerament l'esfèric, molestant a Alejandro qui no va poder arribar a parar el baló que es colaba en la porteria local.
L'encontre va seguir sense clares ocassions de gol, pero amb un CF Cullera que va apretar un poc més i que es llança a la busqueda d el'empat, al menys com a mal menor. A punt de xiular l'àrbitre el final dels primers 45 minuts, el col·legiat d elencontre va ignorar un clar penalty comés sobre Baldo.
Ja en la represa el partit va seguir igual, amb un CF Cullera que apretaba més i més i un Albuixech que semblava que tenia controlat l'encontre fins que al minut 58, Sergio va treballar molt be un control dins de l'àrea menuda derribant-lo i xiulat penalty l'àrbitre a favor del CF Cullera. Pena màxima que s'encarregaria de transformar Alejandro Román, situant l'1 a 1 en el marcador.
Des d'aci  al final de l'encontre poques ocassions clares, si cap caldria destacar que en els darrers 10 minuts els visitants apretaren de valent pero sense crear excessiu perill.
Al final, empat a 1 gol i dos jornades seguides puntuant, dos jornades seguides marcant gols i per últim, dos jornades seguides demostrant una important milloria en el joc tot i comptar amb moltes baixes.