diumenge, 17 de gener del 2016

Cròniques i resultats dels equips del Sucro Cullera Futbol sala disputats ahir

[ SÉNIOR ]
L'Olleria-3 SUCRO-1 (13a Jornada)
No ha pogut ser. Els nostres visitaven la pista del líder, L'Olleria, amb la intenció clara de traure un resultat possitiu però els locals han fet valdre la seua condició i s'han imposat al Sucro.
La primera part acabava amb victòria local després que L'Olleria convertira dos gols seguits (2-0).
En la segona, amb els nostres volcats, arribaria el 3-0 dels locals, de porteria a porteria, i el gol de Jose David (3-1), que no serviria per evitar la derrota.

[ INFANTIL ]
Juan Comenius-2 SUCRO-2 (11a Jornada)
Emocionant partit on els nostres han tret un empat en la pista del segon classificat.
La primera part ha estat molt disputada, amb ocasions per als dos equips però el marcador no es mouria (0-0).
En el segon temps, els nostres ixien molt be, avançant-se amb dos gols per posar-se amb 0-2. Els locals apretarien, i finalment amb porter jugador empatarien un encontre que haguera pogut guanyar qualsevol.

[ CADET ]
SUCRO-7 Juan Comenius-1 (14a Jornada)
Nova victòria del Cadet del Sucro al Pavelló en un bon partit dels nostres.
Després de la derrota la jornada passada al camp del líder, el Sucro eixia amb moltes ganes d'aconseguir els tres punts en un encontre que l'enfrontava al Juan Comenius, últim classificat. Els nostres completaven un bon partit i aconseguien una nova victòria que suposa la tercera consecutiva al Pavelló.

[ ALEVÍ B ]
SUCRO-3 Picassent B-5 (11a Jornada)
Interessant partit entre els dos Alevins B de Sucro i Picassent que ha acabat amb victòria visitant.
La primera part ha estat molt nivellada i acabava amb 1-1.
En la segona, i malgrat que els visitants s'avançaven per dos voltes (1-2 i 2-3), el Sucro empatava l'encontre. Però amb 3-3, i ja a falta de pocs minuts, els visitants convertirien 2 nous gols per sentenciar el partit.

[ PREBENJAMÍ ]
SUCRO-6 Maristas Cullera Amarillo-4 (12a Jornada)
Bon partidet entre els dos Prebenjamins de Cullera que s'ho han passat d'allò més be.
Els nostres han anat sempre per davant però els de Maristas no li han perdut la cara al partit. Amb 5-3 acabava la primera part. La segona part ha estat un poc més nivellada i sols ha registrat un gol per cada equip.
[ JUVENIL ]
Burriana-6 SUCRO-0 (14ª Jornada)
Clara derrota del Juvenil del Sucro en un partit on la falta d'encert i una mala segona part farien que els nostres acabaren golejats.
L'encontre començava prou be per als nostres que controlaven el joc i tenien oportunitats per marcar. Però seria el Burriana qui obriria el marcador (1-0) en un tir que entraria per tot l'escaire. El Sucro tindria ocasions per empatar però just abans del descans, arribaria el segon dels locals (2-0), que faria que els nostres voren més lluny una possible remuntada,
En la segona part, el Sucro intentaria a la desesperada retallar distàncies però a la contra els locals augmentarien la renda fins el resultat final.

[ BENJAMÍ ]
Levante Dom, "B"-4 SUCRO-4 (11ª Jornada)
Emocionant partit que ha acabat en repartiment de punts i que ha tingunt moltes alternatives.
Els locals començaven avantçant-se en el marcador(1-0) però els nostres remuntaven i es posaven per davant 1-2 i, posteriorment 2-3. El Sucro no sentenciaria i el Levante Dominicos acabaria capgirant el resultat per posar-se 4-3, encara que al final els nostres aconseguirien marcar i el partit acabaria amb empat a 4.