dimecres, 13 de gener del 2016

Horaris i enfrontaments del Sucro Cullera Futbol sala. Prèvia

Vos deixem els horaris dels partits d’aquesta setmana:
El SÉNIOR s’acomiada de la primera volta i es desplaça a L’Olleria, una plaça sempre difícil i davant un equip que és segon en lliga. L’Objectiu: traure un bon resultat que li permeta continuar escalant posicions. L’encontre serà el dissabte, a les 18:00h.
El FEMENÍ arranca la segona volta de la lliga el diumenge, a les 10:30h, amb un derbi davant els Maristas de Cullera al Pavelló, en el que serà el primer partit del 2016. Les nostres xiques intentaran endur-se els tres punts en un altre partit històric entre dos equips femenins de Cullera.
El JUVENIL també comença la segona volta de la lliga amb un desplaçament el divendres (19:30h). a Burriana, 8é classificat, on buscarà seguir sumant i començar la segona volta amb bon peu.
El dissabte pel matí tenim un doble enfrontament Sucro-Juan Comenius:
El CADET juga al Pavelló davant Juan Comenius, colista de la classificació, a les 12:00h del dissabte, en un partit on intentarà aconseguir una nova victòria a casa. L’INFANTIL, per altra banda, es desplaça al València, per jugar dissabte (13:00h) contra l’Infantil del mateix equip, un difícil compromís davant el segon classificat de la lliga.
L’ALEVÍ A ha vist ajornat el seu partit.
L’ALEVÍ B s’acomiada de la primera volta amb un partit al Pavelló davant el Picassent “B”, 5é classificat, un bon rival. Serà el dissabte a les 10:45h.
El BENJAMÍ serà dels primers que encetarà la jornada del cap de setmana amb un matiner encontre que es disputarà el divendres, a les 18:30h, davant el Levante Dominicos “B”, 11é classificat.
Per últim, el PREBENJAMÍ disputa un altre derbi al Pavelló davant el Maristas Cullera Amarillo, en un interessant partit que es disputarà també el divendres a les 18:30h al Pavelló.
Molts partits i molta emoció, doncs, la que tornarem a viure aquesta setmana.
Sort per a totes/tots!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada