dilluns, 11 de gener del 2016

Resultats i cròniques dels diferents equips del Sucro Cullera Futbol sala

[ SÉNIOR ]
SUCRO-9 Valencia-1 (12ª Jornada)
Bona victòria del primer equip, que continua la seua particular bona ratxa com a local.
Malgrat el marcador final, els inicis del partit no han sigut fàcils i encara que el Sucro s’avançava amb un gol de Carlos (1-0), el València poc a poc controlava el joc. Després d’un reparador temps mort, els nostres convertirien dos nous gols mitjançant Jose David i Héctor, per anar-se’n als vestidors amb un tranquilitzant 3-0.
Ja en la segona part es trencaria el partit i arribarien la resta de gols. Héctor i Jose David, amb dos nous gols cadascun, Carlos amb un gol més, i Marcos, deixarien el marcador en el 9-1 final.

[ JUVENIL ]
SUCRO-6 Puçol “A”-6 (12ª Jornada)
Empat del Juvenil del Sucro en un nou partit d’infart que no s’ha decidit fins l’últim segon.
El partit ha sigut complicat ja que els nostres quasi sempre han anat a remolque de marcador. Ja en la primera part, l’electrònic reflectia un 1-2, que no es corresponia a les ocasions que tenien uns i altres.
En la segona, el Sucro ha arribat a posar-se 2-4 per darrere però a base de fe aconseguia nivellar el resultat (4-4). Poc li duraria l’alegria perquè els visitants tornarien a avançar-se ben prompte (4-5). Poc després que el Sucro tornara a igualar a 5, el Puçol convertia un penalti (5-6) que a falta ja de pocs minuts de la conclusió, feia semblar que significaria els 3 punts per als visitants.
Finalment, En l’últim segon, arribaria el gol de l’empat que certificava un nou puntet per seguir sumant cap a l’objectiu final.

[ BENJAMÍ ]
SUCRO-1 Corbera-6 (10ª Jornada)
Derrota dels Benjamins en un partit que els nostres han anat de menys a més.
La primera part els visitants es posarien per davant i, malgrat tindre el Sucro alguna oportunitat, s’arribaria al descans amb 0-5 per al Corbera. En la segona, l’encontre estaría més equilibrat encara que els nostres no es podrien acostar al marcador i el Corbera s’enduria la victòria.

[ ALEVÍ B ]
Jesus Maria “B”-3 SUCRO-3 (10ª Jornada)
Partit d’alternatives on els nostres els ha faltat un poc de sort per sentenciar l’encontre.
El partit començava amb avantatge per a l’equip local (1-0). El Sucro es refeia i aconseguia remuntar el marcador fins posar-se 1-3. El Sucro tindria ocasions per tancar l’encontre però en els últims 5 minuts, el Jesus Maria “B” convertiría dos nous gols per nivellar el marcador i el partit conclouria amb un repartiment de punts entre els dos equips.

[ INFANTIL ]
SUCRO-2 Maristas Valencia “B”-2 (10ª Jornada)
Partit d’infart entre dos equips que han lluitat per la victòria i que han acabat repartint-se els punts. Els nostres començaven be el partit avançant-se al marcador (1-0) però abans del descans els visitants li pegarien la volta al resultat per anar-se’n als vestidors amb mínim avantatge (1-2).
En la segona, el Sucro empataria (2-2) i a partir d’ací els dos equips tindrien clares ocasions per desnivellar l’encontre però finalment el marcador no es mouria.

[ CADET ]
Levante Dom. “A”-3 SUCRO-1 (13ª Jornada)
Bon partit dels nostres Cadets que els ha faltat molt poc per puntuar en la pista del líder.
Els nostres s’avançaven en el marcador (0-1) i aconseguien mantindre el resultat molt bona part de l’encontre. Finalment, els locals remuntarien amb tres gols (3-1) per acabar enduent-se la victoria final.

[ PREBENJAMÍ ]
SUCRO-3 Picassent-10 (11ª Jornada)
Bon partidet dels més menuts de l’Escola que hui han sigut els primers en jugar.
L’encontre ha estat interessant, encara que el Picassent ha anat sempre per davant. Aixina i tot, els nostres han lluitat de valent i han aguantat prou be en la primera part. En la segona, els visitants s’han despegat definitivament en el marcador per acabar amb el 3-10 final i els tres punts en joc.
[ ALEVÍ A ]
Penyaroja "A"-1 SUCRO-5 (Jornada 11)
Bona victòria de l'Aleví A que ha acabat imposant-se a domicili al Penyaroja "A".
Els nostres han completat un bon partit encara que ha costat obrir el marcador. Malgrat intentar-ho, en la primera part el resultat era d'empat a 0, però ja en la segona han arribat els gols i el Sucro aconseguia els tres punts en joc per continuar la bona ratxa de victòries.