dissabte, 28 de maig del 2016

Demà diumenge se celebra la III Pujada a la Bola amb desnivells espectaculars

Diumenge que ve 29 de maig se celebrarà la tercera edició de la Licitada a la Bola de Cullera. Aquesta prova és la quarta del Circuit Solidari El Corte Inglés Parc Natural de l’Albufera, i també una de les més atractives, ja que el corredor podrà gaudir d'unes vistes de la Badia de Cullera envejables, mentre pateix en les seues cames els grans desnivells que defineixen aquesta carrera. 


La carrera recorre una distància de 10600 metres dividida en quatre sectors. El primer de 3900 metres pel pas marítim, el segon de 3200 metres amb pendents creixents fins a arriba al Radar Meteorològic (La Bola) amb un pendent mitjà de 7% i una màxima de 34%. El tercer sector traça la baixada des de l'alt de la muntanya. I finalment, 300 metres fins a meta. El corredor disposarà d'un punt de avituallamient d'esponges humides i dues d'aigua per a realitzar el recorregut. 
Una vegada en meta, es podrà gaudir d'un altre avituallamient especial amb líquids i fruita, i rebrà la borsa del corredor composta per diferents productes dels col·laboradors i un val descompte del patrocinador del circuit, El Corte Inglés. També disposarà de dos pàrquings exclusius per a corredors, vestuaris i guardarropía gratuït. 
 La passada edició es va arribar a una inscripció de 540 participants. Enguany ja supera els 720 inscrits. Aquest increment de corredors repercuteix de forma positiva en l'economia local, ja que molts dels participants aprofiten per a passar el dia en el poble costaner. En resum, una carrera diferent, divertida i fora de marques personals, on es pot gaudir del clima de Cullera i la seua muntanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada