dimecres, 4 de maig del 2016

Horaris dels equips del Sucro Cullera Futbol sala

Foto de Sucro F.S. Cullera.Vos deixem els horaris dels partits que els equips del ‪#‎Sucro16‬ disputen aquesta jornada. El SÉNIOR disputa la penúltima jornada de lliga en el que serà l’últim desplaçament de la temporada. El València F.S., cuer, serà l’últim rival a domicili, davant el qual els nostres intentaran traure un bon resultat. El partit es jugarà el Diumenge, a les 11:30h.
El FEMENÍ, després d’un parò entre jornades de descans i ajornaments, torna al Pavelló per debutar en Copa. Les nostres xiques s’enfronten el dissabte a les 12:00h. al Buñol, segon classificat en lliga, en un important duel per al futur en Copa.
El JUVENIL disputa la segona jornada de Copa davant l’Olleria, en un clàssic enfrontament que es jugarà el dissabte, a les 16:00h, al Pavelló. Els nostres buscaran aconseguir la primera victòria en la competició.
Després de la jornada de descans, el CADET torna també al Pavelló per continuar la seua trajectòria a la Copa. A les 10:45h del dissabte, els nostres s’enfronten al Penya-roja, un bon rival davant el qual el Sucro lluitarà pels tres punts en joc.
L’INFANTIL una vegada acabada la lliga, descansa esta semana i espera als pròxims rivals de Copa.
L’ALEVÍ A tampoc juga, ja que s’ha ajornat el seu partit per la disputa de l’autonòmic per part de l’Exposición.
L’ALEVÍ B també descansa esta jornada i començarà la Copa en pròximes dates.
El BENJAMÍ arranca la Copa este diumenge, a les 10:00h. Els nostres començaran la competició al Pavelló davant el Ceu San Pablo “A” i buscaran els seus primers punts en un enfrontament que ja es va repetir en lliga.
Per últim, el PREBENJAMÍ disputa la tornada de la Semifinal de la Copa Plata al Colegio Maristas de Cullera, on té molt complicat superar l’eliminatòria. Els nostres intentaran fer un bon encontre i continuar aprenent.
En definitiva, bons partits els que ens depara aquesta jornada i, com sempre, vos informarem puntualment dels resultats de tots ells.
Molta sort a tots!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada