dilluns, 2 de maig del 2016

La selecció autonòmica valenciana s'imposa en el campionat d'Espanya femení de seleccions autonòmiques sub-18 disputat a Cullera




La selecció valenciana de rugbi femení sub-18 es va proclamar aquest cap de setmana Campiona d'Espanya de seleccions autonòmiques en imposar-se a Catalunya i a Madrid. Cullera va ser de nou l'escenari de la disputa del Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques sub 18 de rugbi femení. Aquesta és la segona edició i de nou va tenir com a seu el camp de rugbi “Juan Palomares Corella” de les instal·lacions municipals de la Partideta. En aquest campionat, la selecció valenciana, que està entrenada pel cullerense Carlos Frígola va fer un pas avance quant a qualitat, joc i resultats. Una bona mostra de l'excel·lent treball que realitzen tant les jugadores com el cos tècnic com la mateixa federació de rugbi de la Comunitat Valenciana. 
El campionat es va disputar el cap de setmana, els dies 30 d'abril i 1 de maig amb triple enfrontament en cadascun dels dies, jugant totes contra totes tant dissabte com a diumenge per a donar un major atractiu a la competició i un al·licient als acompanyants de les seleccionades. En la jornada del dissabte les jugadores madrilenyes es van imposar en les dues trobades, encara que amb un apurat 15 a 17 a la valenciana, amb el que les espases estaven al capdamunt per a la jornada del diumenge, ja que les xiques de Frigola es van imposar amb autoritat a les catalanes. 
Ja en els encontres del diumenge de nou les seleccions de Madrid i la Comunitat Valenciana es van imposar a Catalunya, quedant aquesta classificada en tercera posició i jugant-se el campionat aquestes dues seleccions en l'ultime trobada. 
Al final les xiques de Carlos Frígola es van imposar a les madrilenyes en un emoció davant trobada que acabe amb victòria local per 5 a 7. En el compute final del campionat ambdues seleccions empataven a punts decidint-se aquest Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques sub-18 de rugbi femení del costat valencià per… un sol assaig. La jornada del diumenge va demostrar l'excel·lent nivell de les tres seleccions, especialment de la valenciana, la qual tàcticament va portar les dues trobades que va disputar al seu terreny.
El campionat estava organitzat per la Federació espanyola de rugbi, amb el suport de la Federació valenciana, el Cullera Rugbi Club i el suport de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Cullera. En definitiva, un campionat impressionant, amb un rugbi de nivell. Un cap de setmana ple de bon joc, d'expectació, de bon ambient, i el que és més important, d'una companyonia impressionant entre aquestes joves promeses del rugbi espanyol, que apunten a un alt nivell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada