diumenge, 22 de maig del 2016

Últim encontre de lliga del CF Cullera i el adeu de dos grans: José Lopéz "Baldo" i de David Victoria. GRANSSSSSSSSSS


Aquest dissabte, el CFCULLERA s'ha despedit de la categoria davant la seua afició, a l’Aèria, disputant l’últim partit del Campionat de la Lliga 2015/16, en el Grup 1 de la Regional Preferent, davant l’Almazora.
Els locals, ja descendits, no es jugaven res en aquest partit, mentre que els d’Almazora visitaven l’Aèria amb la promoció asegurada, però necesitant els punts per mantindre la segona posició.
Els visitants començaren controlant bé el partit mentre que al CF Cullera es mantenia replegat esperant alguna possibilitat de contra. I així va acabar la primera part, sense gols i amb poques ocasions resenyables per a cap dels dos equips.
El segon temps començà amb altra intensitat i en el primer minut els cullerencs conseguien possar-se per davant. Però poc durà l’alegria local i els visitants empataren el partit en la jugada següent, només dos minuts després. I amb el gol de l’empat tornà el domini visitant, que va tindre el seu fruit al 70’ quant conseguien capgirar el marcador i avançar-se. Ja en els minuts finals remataren el partit amb el tercer i definitiu.
Acaba una Lliga en la que finalment el CD Segorbe ha sigut el Campió, i disputarà la Promoció d’Ascens a Tercera junt al CD Almazora (segon) i el CD Burriana (tercer).
Per la part baixa, en una última jornada apasionant s’ha decidit que el CD Benicassim serà l’equip que acompanye a CFCULLERA i Vinaros CF a la Primera Regional.

L'encontre ha servit per a dir adeu a la pràctica del futbol actiu en competició per a Jose Lopez "Baldo" i per a David Victoria. A tots dos dessitjar-los el Millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada