dissabte, 21 de maig del 2016

Entrevista a Santy Romero, Finisher del Ultratrail dels Cavalls a Menorca.



Tinc enfront de mi a una persona que es capaç. No sols de demostrar als demés, sino que inclús a ell mateix, cada dia, de la importancia que te per al ésser humà la seua superació.
Santy es un home com un altre qualsevol. El veus pel carrer y diries que inclós es normal. Però res a vore amb la realitat. Treballa a la seua feina diariament, com molta gent, pero el seu temps d’oci el dedica, de forma sacrificada a una de les seues grans pasions… correr.
Si, ja se que molts ho fan, ho feu. Però es que este HOME no es gens normal malgrat del que deia abans. No corre per la moda del running. Ho fa per un esperit de superació, i els reptes son cada vegada més importants. L’última bogueria ha estat el ULTRA TRAIL de Cavalls, a Menorca. Una prova de tan sols 185 km, alguns d’ells en condicions extremes.
Al MIM 2016 de Castelló
Contam Santy… Que es sent al fer una prova d’estes característiques?
Santy.- Fer 185 quilòmetres, bona part de nit i durant el dia a ple sol, per un entorn increïble com es Menorca a sigut per a mi una experiència inolbidable . He sentit una sensació única i estranya , ja que no en veia capacitat de fer tants kilometres , pero el sacrifici de 6 mesos donava els seus fruits , estava mes que fet , tocava soles disfutar .
Com viu una persona com tu, que tens la teua feina i que has d’entrenar fora d’ella una carrera d’estes característiques?
Santy.- Com he dit en més d’una ocasio , per fer això, estes proves, no em senc un superhome, sinò tot el contrari , continue estant un home capaç de cumplir el que es proposa i continue sent un ser petit i insignificant ésser humà amb ganes de sacrifici i d’esforç, de demostrar-me dia a dia que soc capaç de fer-ho, de superar-ho. Aquesta és segurament la gran lliçó que man donat sempre els meus pares .
Sens dubte, una prova com esta a de fer que et pugues sentir ple d’orgull. Un nou repte superat.
Santy.- És clar que em sent orgullós d'haver finalizat l'objectiu final d aquesta temporada i damunt estant entre els primers clasificats , en una de les proves mes dures de españa el ULTRA TRAIL CAMI DE CAVALLS 185km y 2800 desnivell positiu . Pero per a mi , això té una importància relativa davant aquest coctel emocional que amb tanta dificultat intente explicar, en estes paraules .
Estes carreres sempre les has dedicat a la persona de la teua mare, però en esta crec que tens una dedicatòria molt especial.
Santy.- Segurament, en portar el cos al límit en este tipus de carreres la gent no ho enten y creu que es una autentica locura , però després del ocorregut fa pocs dies en una gran persona , ma fet pensar que la vida són dos dies i tenim que disfrutar el moment al màxim ,a ell vuic dedicarli la que puga ser la millor carrera que faja en ma vida , per a tu este FINISHER Una carrera dedicada a Emili Lledó. Descanse en pau.
Imagine que molt que narrar i molt que agraïr
Santy.- .M'agradaria tindre una major capacitat per poder descriure millor tot el que he sentit en 27 hores de carrera pegant tota la volta a l illa de menorca de la part nort a la part surd , però huí no sóc capaç d'explicar ho , el cansanci y les secueles no en deixen ,simplement vuic donar les gracies a totes eixes persones que han fet que aquest repte siga posible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada