dilluns, 23 de maig del 2016

Èxit del Club de tir olímpic de Cullera al Campionat d'España d'on tornen amb 12 Campionats individuals i 3 per equips






Aquest cap de setmana passat s'ha celebrat en Les Gabias, en el Centre Especialitzat d'alt rendiment Juan Carlos I de Granada el Campionat d'Espanya d'Armes històriques amb un excel·lent paper dels representants del Club de Tir Olímpic de Cullera.
Els representants del Club cullerenc s'han alçat amb tres ors per equips en Mariette, Donald Malson i Kurchenreuten, quedant subcampions per equips en les modalitats de Colt i Tanzutsu. Però la classificació especial va arribar a nivell individual on els representants del Club de Tir Olímpic de Cullera van aconseguir fins a 12 ors. El favarero i membre del club cullerenc José Ramón Galán es va imposar en Malmora, Minnie Original, i en Veterli Rèplica. Per la seua banda Francisco Pla Martí es va imposar en Reminton Original i Cominazo.; José Luís Pérez Molero es va imposar en Mantón replica i Lorenzoni rèplica. Gerardo García es va imposar en Lorenzoni Original, Agustín Font Ferrer es va proclamar campió d'Espanya en Miguelete i les fémines Claudia Gras Campiona en Walkyria i Pascuala Muñoz en Whiwhort original. En definitiva, un excel·lent Campionat d'Espanya per als representants del Club cullerenc que han deixat molt alt el nivell per a pròximes edicions.
En total, tres medalles d'or per clubs, 2 de plata per clubs, 12 medalles d'or amb els seus consegüents Campionats d'Espanya, a les quals cal afegir 4 medalles de plata individuals més 4 medalles de bronze individuals. Destacar que el campionat ha sigut un dels de major nivell i puntuació dels disputats en els últims anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada