dilluns, 2 de maig del 2016

Resultats i croniques dels equips del Sucro Cullera Futbol sala

[ ALEVÍ B ]
L’Aleví B també completava la seua trajectòria en lliga aquest cap de setmana.
Els nostres tancaven la competició a l’11é lloc, en un temporada on han continuat el seu aprenentatge per a l’any que ve, ja que són tots de primer any.
Ara toca la Copa on podran continuar practicant el Futsal.
1,2,3 Sucro!!!

[ INFANTIL ]
El nostre Infantil va acabar la competició aquest cap de setmana.
El Sucro Cullera tancava la lliga amb un meritori 4ª lloc, cimentat en una bona trajectòria a casa.
Ara arriba la Copa, on podran continuar gaudint de la competició.

[ JUVENIL ]
Picassent-4 SUCRO-2 (1a Jornada Copa)
Debut en Copa del Juvenil i primera derrota davant un recent ascendit a Divisió d'Honor.
Els nostres no eixien bé en la primera part i el Picassent s'avançava amb dos gols (2-0), resultat amb el qual s'arribaria al descans.
En la segona, el Sucro remuntaria el marcador advers fins empatar (2-2), però els locals es tornarien a avançar (3-2) i, ja amb els nostres amb porter jugador, arribaria el quart que sentenciaria l'encontre (4-2).
[ ALEVÍ A ]
Bon dia a tots!!
Hui dilluns, també tenim Futbol Sala.
L'Aleví A disputa a les 18:30h partit ajornat a Picassent, en la pista del 4ª classificat.
Els nostres, que estan al lloc 5é, intentaran fer un bon encontre, en el que serà l’últim desplaçament lliguer de l’equip.
Vos contarem, com sempre, tot el que passe.
Molta sort!

[ PREBENJAMÍ ]
SUCRO-1 Maristas Cullera Azul-5 (Semifinal Anada Copa Plata)
Bon encontre entre els dos equips en el partit d'anada de la Semifinal de la Copa Plata.
La primera part acabava amb 0-2, després que els dos equips tingueren ocasions per fer més gols.
En la segona, els de Maristas ampliarien la renda per deixar el marcador en el 1-5 final.

[ BENJAMÍ ]
Maristas Cullera-7 SUCRO-2 (Amistós)
Bon partit amistós entre els dos equips de Cullera.
La primera part ha estat més igualada i al descans s'arribava amb mínim avantatge per als locals (1-0).

En el segon temps, el partit s'ha desnivellat i al final el marcador s'ha tancat amb un 7-2 per als locals.
(Foto de Quique Ferrer)

SUCRO-4 Juan Comenius-8 (22a Jornada)
Derrota de l'Infantil del Sucro en un partit amb el qual s'acomiada de la lliga.
En la primera part, els visitans posaven terra per enmig en avançar-se amb 4 gols seguits (0-4). Poc abans del descans, els nostres marcaven i retallaven distàncies amb un gol que tancava la primera part (1-4).
En la segona, el Sucro apretaria i, encara que arribaria a posar-se 4-6, els visitants tornarien a obrir distància amb dos gols més, deixant el marcador en el 4-8 final.

[ ALEVÍ A ]
SUCRO-4 EL Pilar "A"-4 (24a Jornada)
Interessant i disputat partit el que s'ha jugat al Pavelló que ha tingut emoció fins el final.
Els nostres han anat sempre a remolque i ja en la primera part han tingut que igualar dos vegades el marcador en avançar-se els visitants per dos voltes (0-1 i 1-2). Amb 2-2 s'arribava al descans.
En la segona, ha continuat la mateixa tònica i, cada gol visitant (2-3, 3-4), era nivellat pels nostres poc després (3-3, 4-4). Al final, empat a 4 i repartiment de punts entre dos bons equips.
[ ALEVÍ B ]
Picassent B-3 SUCRO-1 (22a Jornada)
Derrota en Picassent de l'Aleví B en l'últim partit de lliga.
Els nostres començaven bé l'encontre en avançar-se en el marcador (0-1). Els locals nivellarien el resultat i amb 1-1 s'arribava al descans.
Només començar el segon temps marcaria altra volta el Picassent (2-1). El Sucro intentaria nivellar el partit però no ho aconseguiria i pràcticament en l'últim minut els locals farien el tercer que tancaria el resultat en el 3-1 final.

[ SÉNIOR ]
Foto de Sucro F.S. Cullera. Alboraya-9 SUCRO-4 (16ª Jornada)
El primer equip ha caigut en partit ajornat disputat a domicili davant l'Alboraia.
En la primera part, els nostres no estaven afortunats i al descans s'arribava amb 6-2 parcial per a l'Alboraia.
En la segona, el Sucro ho ha intentat però no ha pogut canviar el signe del partit i els locals s'han endut la victòria per 9-4.
Els gols han sigut d'Héctor(2) i Xusi(2).